Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Neșu cere ajutorul pentru a clădi în Bihor un complex de recuperare a copiilor bolnavi

Mihai Neșu cere ajutorul pentru a clădi în Bihor un complex de recuperare a copiilor bolnavi

Mihai Neșu cere ajutorul pentru a clădi în Bihor un complex de recuperare a copiilor bolnavi

Mihai Neșu cere ajutorul pentru a clădi în Bihor un complex de recuperare a copiilor bolnavi. Au trecut mai bine de opt ani de la cumplitul accident a lui Mihai Neșu petrecut la un antrenament al FC Utrecht. Acum, Neșu cere ajutorul pentru a construi o clădire un complex de recuperare a copiilor bolnavi.

Mihai Neșu cere ajutorul pentru a clădi în Bihor un complex de recuperare a copiilor bolnavi

Fostul fotbalist orădean Mihai Neșu a lansat campania „Cred în minuni”. Astfel, el cere ajutorul oamenilor pentru a construi în Bihor un complex de recuperare a copiilor bolnavi. Neșu își dorește ca în doi ani să deschidă primul complex de recuperare medicală caritabil din România.

Își dorește să construiască un orășel al speranței pentru sute de familii cu copii bolnavi, care suferă de diferite boli neurologice. Copiii vor putea face terapie în apă, cu animale și cu plante, iar părinții se vor putea caza alături de ei în schimbul unor contribuții reduse.

Centrul de recuperare pentru copiii cu probleme neurologice

Mihai Neșu susține că această idee este veche. „Am avut-o de foarte mult timp. Ne doream un loc al nostru, căci aici, unde facem terapiile de peste 4 ani, suntem chiriași”, spune fostul sportiv.

Fundația Mihai Neși, din Cantemir are foarte multe lipsuri, deși asigură zilnic pentru 70 de copii terapie. Doar 8 copii pot fi îngrijiți în același timp, pentru că spațiul e mic.

Directorul Fundației, Iulia Băcăran, a încheiat parteneriate cu un hotel și un centru de echitație din apropierea orașului pentru a le oferi copiilor terapie cu animale și hidroterapie.

Fundația Mihai Neșu a găsit un teren de 2 hectare în Cihei pe care speră să îș achiziționeze în cel mai scurt timp, din donații.

Centrul de recuperare va îngriji 300 de copii

Complexul de recuperare caritabil Sfântul Nectarie, va putea îngriji 300 de copii, dotat cu săli de hidroterapie, echipament pentru Therasuit Therapy, kinetotera-pie, psihopedagogie, logopedie, terapie horticolă și terapie cu animale.

De asemenea, centrul va avea săli de așteptare, locuri de joacă adaptate și o clădire pentru cazarea familiilor venite din alte zone.

„Sper că va fi cel mai modern din țară. Va fi un loc de recreere atât pentru copii, cât și pentru părinți, care la rândul lor au nevoie de o terapie pentru suflet”, explică Mihai.

Citeste si:De ce trebuie să pui ulei de măsline în coajă de portocale, de Crăciun

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: