Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Pascu rămâne sub control judiciar. S-a aflat ce au găsit, de fapt, anchetatorii în locuința sa 

Mihai Pascu rămâne sub control judiciar. S-a aflat ce au găsit, de fapt, anchetatorii în locuința sa 

Tatăl șoferului drogat din 2 Mai, declarații halucinante

Informații de ultimă oră despre cazul lui Vlad Pascu. Tatăl acestuia, Mihai Pascu a încercat să scape de controlul judiciar sub care fusese plasat, însă fără succes. Iată ce decizie au luat judecătorii!

Mihai Pascu rămâne sub control judiciar. S-a aflat ce au găsit, de fapt, anchetatorii în locuința sa

Tatăl lui Vlad Pascu va continua să fie supus controlului judiciar, întrucât cererea de schimbare a acestei măsuri a fost respinsă de către judecători. După ce a aflat despre hotărârea instanței privind menținerea controlului judiciar, Mihai Pascu a depus o contestație, însă aceasta nu a avut succes.

Cu doar câteva zile în urmă, Mihai Pascu a fost supus controlului judiciar din cauza nerespectării regimului armelor și munițiilor. În urma perchezițiilor pe care procurorii DIICOT le-au efectuat la patru dintre apartamentele deținute de Mihai Pascu, a fost găsită muniție pentru care afaceristul nu a putut furniza actele necesare.

Mihai Pascu a fost informat că a fost plasat sub control judiciar, dar a încercat să conteste decizia judecătorilor. Cu toate acestea, judecătorii au respins cererea sa, considerând-o neîntemeiată. Prin urmare, tatăl șoferului implicat în tragicul accident din 2 Mai, în care două persoane au fost ucise în timp ce Vlad Pascu conducea sub influența substanțelor interzise, va rămâne sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Ce au găsit anchetatorii în locuința lui Mihai Pascu

În una dintre locuințele lui Mihai Pascu au fost descoperite nu mai puțin de 790 de cartușe de vânătoare, conform procurorilor de la DIICOT. Documentele care stipulau faptul că Mihai Pascu deținea aceste cartușe în mod legal au expirat, iar afaceristul nu le-a reînnoit și nici nu a returnat muniția, continuând să o dețină în mod ilegal. Procurorii au găsit arme albe și muniție și în locuința lui Tudor Duma, zis Maru, unul dintre principalii furnizori de droguri ai lui Vlad Pascu.

În prezent, Vlad Pascu, mama acestuia, Tudor Maru, precum și alți doi frați care se ocupau de comercializarea drogurilor de mare risc se află în spatele gratiilor pentru o perioadă de 30 de zile, judecătorii urmând să stabilească ce pedepse vor primi pentru faptele lor.

În timpul interogatoriului de la DIICOT, mama lui Vlad Pascu a cooperat cu anchetatorii și a recunoscut că a încercat să șantajeze un martor din dosar. În plus, Vlad Pascu a enunțat clar numele persoanelor de la care obișnuia să cumpere medicamente și substanțe interzise, Tudor Maru fiind cel care îl aproviziona în mod regulat cu droguri.

Sursă foto Inquam Photos Octav Ganea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: