Redactia.ro
Home » Sport » Mihai Pintilii s-a retras! Surpriza pregătită de jucătorii de la FCSB

Mihai Pintilii s-a retras! Surpriza pregătită de jucătorii de la FCSB

Mihai Pintilii s-a retras

Mihai Pintilii s-a retras din fotbal la 35 de ani. Mijlocaşul a luat această decizie după ce în ultma perioadă a suferit mai multe accidentări.

Mihai Pintilii a anunţat într-o conferinţă de presă că a decis să renunţe la cariera de fotbalist. Va rămâne însă la FCSB, ca delegat.

„Nu am avut un motiv anume. Hotărârea era luată de 3-4 luni, mă bătea gândul. Mă gândeam că am 35 de ani, accidentările m-au făcut să mă gândesc serios la asta. Ca antrenor, o să vedem, trebuie să înveți, să o iei de jos. Mă simt foarte bine, sunt alături de ei. Când am făcut ruptura anul trecut, am decis. Există un moment când trebuie să ridici mâna. Trebuie să trec niște etape, o iau de jos, mă voi înscrie și la școala de antrenori. Nu știu ce voi face, poate voi rămâne și delegat, dacă îmi place. Nu știu exact ce voi face. Mă simt bine acum. Nu se pune problema să mai joc. O să mă antrenez cu băieții”, a declarat Mihai Pintilii.

Colegii de la FCSB i-au făcut şi o surpriză în momentul în care mijlocaşul anunţa că se retrage. Jucătorii au intrat la conferinţă şi i-au dat un tricou cu numărul 5, cu mesajul: „Mulțumim, căpitane!”

Mihai Pintilii s-a retras la 35 de ani

Pintilii a jucat în 7 meciuri în acest sezon, fiind chinuit de mai multe accidentări. De-a lungul carierei, fotbalistul a jucat la echipe precum Jiul Petroșani, Internațional Pitești, Pandurii, Al Hilal, Hapoel Tel Aviv și FCSB. Pentru roş-albaştrii a jucat 177 de meciuri. A câştigat cu echipa lui Gigi Becali două campionate și o Supercupă a României.

„Mi-am anunțat soția, mi-a zis că mai pot, eu i-am zis că nu. A fost decizia mea și sper că a fost înțeleasă de toată lumea”, a mai spus Mihai Pintilii.

Citeşte şi: Ianis Hagi a semnat cu Rangers! Va fi antrenat de Steven Gerrard

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: