Redactia.ro
Home » Știri » Mihai și-a pierdut viața sub ochii prietenilor săi în Lacul Colibița, după ce hidrobicicleta lor s-a răsturnat. Adelin și David „au încercat să-l tragă, dar s-au panicat”

Mihai și-a pierdut viața sub ochii prietenilor săi în Lacul Colibița, după ce hidrobicicleta lor s-a răsturnat. Adelin și David „au încercat să-l tragă, dar s-au panicat”

Mihai a pierit în apele învolburate și înghețate ale Lacului Colibița. Acesta se afla alături de doi prieteni de-ai săi pe o hidrobicicletă care s-a răsturnat. Acum, tânărul e de negăsit de mai bine de 36 de ore.

Mihai și-a pierdut viața sub privirile prietenilor săi

Mihai, Adelin și David sunt trei prieteni cu vârste între 18 și 22 de ani, care au decis să meargă împreună la munte, să închirieze o cabană, iar mai apoi să se plimbe cu o hidrobicicletă pe Lacul Colibița. Cea din urmă activitate i-a fost fatală unuia dintre ei.

Sâmbătă, în jurul 16:00, tinerii au găsit o ambarcațiune și au decis să iasă pe lac. Într-un moment de neatenție, hidrobicicleta s-a răsturnat, iar cei trei tineri au ajuns în apă. Cum Adelin și David știau să înoate, aceștia s-au întors în siguranță la mal. Din păcate pentru Mihai, care nu știa să înoate, apele adânci au fost fatale. Tânărul nu a mai reușit să ajungă la suprafață, iar prietenii lui nu l-au putut salva.

Prietenii nu l-au putut salva

Martor la acest eveniment a fost chiar un pompier aflat în timpul liber. Acesta povestește cum îi zărise pe tineri, printr-un binoclu: „Am observat o hidrobicicletă cu flotoarele în sus, iar două persoane înotau spre mal. Am întrebat: „Câţi aţi fost?” Au spus 3. „Unul unde este?” Şi au făcut semn că a intrat la fund.”

Imediat după, au început căutările, însă fără rezultat. Au trecut mai bine de 36 de ore de când Mihai este de negăsit. Unul dintre prietenii lui a declarat că a încercat să-l ajute pe Mihai, dar s-a panicat și a decis să se îndrepte spre mal, pentru a se salva. „Nici acum nu-mi vine să cred că a murit. Sunt încă şocată. Am vorbit şi cu Adelin, cu băiatul care a fost acolo şi mi-a zis că a încercat să-l tragă afară din apă, dar s-a panicat maxim.”, spune o fată din anturajul tinerilor.

Autoritățile spun că hidrobicicleta nu se putea închiria în această perioadă a anului. Tinerii ar fi găsit-o pe mal și ar fi decis s-o folosească, fără voie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: