Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu a depășit pragul falimentului. Cu ce se ocupă în prezent

Mihai Trăistariu a depășit pragul falimentului. Cu ce se ocupă în prezent

Mihai Trăistariu a depășit pragul falimentului.

Mihai Trăistariu a depășit pragul falimentului. Celebrul artist a reușit să treacă peste momentele de cumpănă cu care s-a întâlnit în pandemia de coronavirus. Mihai Trăistariu a fost nevoit să își închidă toată activitatea, motiv pentru care s-a confruntat cu probleme financiare. Cântărețul a ajuns să-și vândă casa pentru a trăi. Ce face acum?

Mihai Trăistariu a depășit pragul falimentului. Cu ce se ocupă în prezent

Mihai Trăistariu a depășit pragul falimentului. Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, dar în ultima perioadă s-a confruntat cu probleme financiare grave. Mihai Trăistariu a fost nevoit să-și oprească afacerile din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, artistul s-a văzut nevoit să-și vândă casa pentru a trăi. Din fericire, Mihai a depășit momentul falimentului, iar acum trăiește din turism și din concerte, fiind extrem de fericit că a reușit să răzbată în această perioadă dificilă.

Recent, cântărețul de la Eurovision a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut anul trecut din cauza problemelor financiare. Mihai Trăistariu a mărturisit că a fost nevoit să-și vândă unul dintre cele șapte apartamente pe care le deține pe litoral, pentru că aceasta era singura soluție pentru a scăpa de datorii. Cântărețul susține că în fiecare lună trebuie să scoată din buzunar o sumă mare pentru a-și plăti datoriile. Din cauza falimentului, Trăistariu s-a luptat cu depresia, motiv pentru care a decis să-și vândă casa în care a locuit vreme de 20 de ani. „Au început concertele acum. Am multe apartamente la mare care ma ajuta să-mi completez veniturile. Încă am rate care înseamnă vreo 20.000 de euro pe an. Totul pare sa se îndrepte acum, după ce am fost nevoi sa vând o casa. Nu mai puteam sa dorm noaptea din cauza ratelor de la bănci. A trebuit sa vând casa unde am stat 20 de ani doar pentru a supraviețui.”, a mărturisit Mihai Trăistariu la Antena Stars.

A intrat în depresie din cauza banilor, dar a știu să fie puternic și să renască din cenușă. Cu ajutorul banilor câștigați din turism, Mihai a reușit să iasă din pragul falimentului. Artistul are 6 apartamente la malul mării și le închiriează pe timp de vară pentru turisti, iar acest lucru îi bagă mulți bani în cont. Dacă în urmă cu un an se confrunta cu probleme grave, din punct de vedere financiar, acum, Mihai Trăistariu se bucură pentru că a reușit să treacă peste acea periodă neagră. „Școala mea de muzică a început sa meargă mai bine, concertele la fel. Sunt într-o stare bună acum, totul pare să meargă bine anul acesta. Sunt recunoscător pentru alegerile înțelepte făcute.”, a mai mărturisit acesta.

Cât costă o cameră pe noapte

Mihai Trăstariu a spus că a fost salvat de faliment chiar înainte de Paște, datorită chiriilor care i-au adus bani în buzunar. „Am fost foarte afectat de pandemie, nu am avut spectacole, a fost foarte greu. A trebuit să vând o garsonieră, pentru că pandemia m-a prins cu o rată lunară la bancă de 5.000 de euro. Chiriile astea, de Paște, m-au salvat. Am avut noroc că, înainte de pandemie, mi-am mai scos din chirii în medie de 20.000-30.000 de euro.Clienți am avut și la începutul anului și acum, de Paște. Mai vin și oameni de afaceri și se mai cazează câte o noapte- două. Prețul variază, în funcție de lună, de sezon, de exemplu, în iunie, dau camera cu 250 de lei pe noapte, iar în iulie cu 350 de lei pe noapte. Turiștii au incluse și bucătăria și baia”, a declarat Mihai Trăistariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: