Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri despre motivele care au dus la destrămarea trupei Valahia. S-a simțit trădat de Costi Ioniță

Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri despre motivele care au dus la destrămarea trupei Valahia. S-a simțit trădat de Costi Ioniță

GALERIE FOTO (2)

În anii 2000, unul dintre cele mai cunoscute grupuri muzicale a fost Valahia, care a cunoscut un succes extraordinar în cei 6 ani de activitate. Mihai Trăistariu, Costi Ioniță și Dorin Topală au cucerit publicul din România, iar destrămarea din 2004 a fost foarte dezamăgitoare pentru fanii lor. Aveau doar 20 de ani, erau la început de drum și melodiile lor erau fredonate de o țară întreagă.

Succesul trupei Valahia a însemnat pentru cei trei membri cea mai frumoasă perioadă a tinereții lor, când concertele și veniturile din muzică erau nelipsite. Mihai Trăistariu și-a amintit mereu cu mult drag despre acei ani din viața sa, în care recunoaște că abia se obișnuia cu statului de vedetă și de artist.

După destrămarea grupului muzical din 2004, fiecare dintre cei trei tineri și-a urmat propriul drum. În timp ce Mihai și Costi au continuat să activeze în domeniul muzical și să se bucure de un succes neașteptat, în timp ce Dorin a preferat să se înroleze în marină și să-și urmeze cariera pentru care se pregătise în facultate.

Mihai Trăistariu s-a simțit trădat de Costi Ioniță

Motivele care au dus la cearta celor trei prieteni nu au fost cunoscute niciodată, chiar dacă Mihai Trăistariu a mărturisit că cel care a creat probleme a fost Costi Ioniță. Nu s-au mai înțeles, iar decizia de a renunța la proiectul lor a fost inevitabilă.

Chiar și după mai bine de 15 ani de atunci, Mihai se pare că nu a uitat greșelile colegului său de trupă. S-a simțit trădat, mai ales că Costi Ioniță a făcut în acel moment un gest care le-a afectat reputația foștilor săi prieteni. Artistul a distribuit în mediul online câteva înregistrări făcute în joacă în studio, totul pentru a se răzbuna.

„Când s-a spart Valahia în 2000, exact momentele alea de răscruce când ne-am răzvrătit eu cu Dorin și când am decis că ne rupem de Costi, aveam niște melodii porcoase. Erau făcute în studio, pentru noi, cu vocile noastre, să ne jucăm, să ne distrăm, cu toate prostiile pământului, ca orice tânăr la 20 de ani. Piesele alea, când ne-am despărțit, Costi, din răzbunare, le-a trimis pe tot internetul.”, a povestit artistul pentru wowbiz.ro.

Mihai Trăistariu și Costi Ioniță s-au împăcat

Anii au trecut, atât Mihai cât și Costi s-au maturizat, iar cearta dintre ei a rămas în trecut. Au reușit să-și ierte greșelile și să colaboreze din nou, lucru de care amândoi sunt foarte mândri. În cele din urmă, au realizat că reacțiile pe care le-au avut în tinerețe au fost generate de lipsa de experiență, dar și de impulsivitatea specifică vârstei.

„Am stat supărat pe el chiar și ani de zile, dar acum iată-ne colaborând din nou și ne-am dat seama că alea erau doar copilării și că nu merită toate astea. Nu i-am zis niciodată, dar cred că știe ce a făcut.”, a mai spus Mihai Trăistariu pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: