Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu a găsit soluția ca să-și prelungească viața: vrea să se criogeneze. „Am văzut ceva pe Internet…”

Mihai Trăistariu a găsit soluția ca să-și prelungească viața: vrea să se criogeneze. „Am văzut ceva pe Internet…”

Mihai Trăistariu vrea să se criogeneze

Mihai Trăistariu se gândește că ar putea să se criogeneze, ca să rămână mai mult timp în viață. Ideea i-a venit după ce a văzut „ceva” pe Internet. Iată detalii!

Mihai Trăistariu a găsit soluția ca să-și prelungească viața: vrea să se criogeneze. „Am văzut ceva pe Internet…”

Mihai Trăistariu și-ar dori să stea cât mai departe de moarte, așa că este dispus să încerce orice ca să reușească. Spre exemplu, cântărețul a găsit pe Internet o posibilă soluție, adică criogenarea. Odată început acest proces, aplicat întreg corpului lui, la bătrânețe, ar vrea să mai fie readus la viață abia după 1.000 de ani, a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate pentru Spectacola.

„Am găsit ceva pe internet cu criogenarea, am studiat puțin și am văzut că sunt deja peste 100 de oameni criogenați. A început prin anii 80, când un baschetbalist celebru din America era într-un stadiu terminal de cancer și au venit unii și i-au spus că dacă se criogenează, există șansa să rămână în viață, îl bagă în azot, îi scoate sângele și i-l înlocuiește cu o substanță”.

„Sunt o grămadă de oameni care au urmat procedura, criogenarea se face, costă mult, poți să-ți criogenezi doar capul sau poți să-ți criogenezi tot corpul, eu așa aș vrea”.

Totuși, el a explicat și de ce ar vrea să facă asta. Ar fi câteva motive, de fapt.

„Mie nu-mi place ideea de moarte, de aici pleacă totul. Mi-au murit părinții, mi-au murit animale de companie, și sunt foarte supărat când moare cineva drag și am găsit soluția. Prin criogenare, oamenii rămân fix la vârsta la care au murit”, a spus el, conform sursei menționate anterior.

„E fain să vezi ce va fi în viitor, asta și vreau, să mă trezesc mai târziu să văd cum va fi, cred că în 1.000 de ani o să zburăm cu toții”.

„Tehnologia va avea un avans spectaculos și probabil noi vom vorbi prin telepatie, probabil vom zbura, eu cred și în teleportare și s-ar putea să ne și teleportăm, nu mai mergem cu vehicule. O să mergem la Paris în două secunde, multe vor fi posibile. Singura emoție pe care o am este că peste 1.000 de ani poate nu vom mai fi deloc, mai știm ce asteroid va veni?”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Traistariu (@mihaitraistariu)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: