Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu, atac dur la adresa fostei colege de scenă, Dana Nălbaru. Artista ex-Hi-Q a fost pusă la zid după ce și-a retras copiii de la școală

Mihai Trăistariu, atac dur la adresa fostei colege de scenă, Dana Nălbaru. Artista ex-Hi-Q a fost pusă la zid după ce și-a retras copiii de la școală

În lumea contemporană, educația copiilor devine o temă tot mai controversată, iar disputele privind alegerea între homeschooling și integrarea într-un colectiv școlar sunt tot mai frecvente. Una dintre aceste dezbateri a fost stârnită de solistul Mihai Trăistariu, cunoscut și ca profesor de matematică, care și-a exprimat opiniile în legătură cu alegerea făcută de fosta sa colegă de scenă, Dana Nălbaru, și soțul ei, Dragoș Bucur, în ceea ce privește educația celor trei copii ai lor.

Conform lui Mihai Trăistariu, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au optat pentru homeschooling, o alegere pe care artistul o consideră plină de dezavantaje.

Mihai Trăistariu, atac dur la adresa Danei Nălbaru

El avertizează că, prin izolarea copiilor lor de colectivitatea școlară, aceștia sunt expuși unor riscuri majore în ceea ce privește dezvoltarea lor socială și capacitatea de adaptare la provocările vieții. Argumentul său este susținut de convingerea că integrarea într-un colectiv îi ajută pe copii să învețe să facă față diversității și dificultăților pe care le pot întâlni în viitor.

„Am văzut cazul Danei Nălbaru, chiar s-a iscat un scandal, pe tema asta, căci mulți nu sunt de acord. Pot să fiu de acord că vrei să-ți ferești copiii de răutăți, dar la Dana și soțul ei este vorba însă și despre o anume comoditate, am văzut că s-au mutat la țară. Doar nu o să ia mașina să facă o oră, pe drum, ca să escaladeze Bucureștiul și să-și ducă copiii la o școală privată sau de stat”, spune Mihai Trăistariu, pentru Playtech.

În ce pericol ar putea fi copiii Danei Nădlac

Un alt aspect semnalat de Mihai Trăistariu este pericolul la care sunt expuși copiii vedetelor, cum este cazul celor ai lui Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, atunci când aleg homeschooling-ul. Artistul subliniază că acești copii devin adesea ținta răutăților colegilor, iar acest fenomen poate avea un impact negativ asupra dezvoltării lor emoționale și sociale.

„La copii, e ca cu imunitatea corpului. Dacă nu-l treci prin anumiți microbi, nu va fi învățat, antrenat, să se ferească de bolile grave. Trebuie să lași copiii să se întâlnească și cu situațiile grele, chiar și cu bulling. Nu îl ții protejat, într-o carcasă, și când îi dai drumul, la 18 ani, e varză! El va crede că toată lumea e corectă, bună, dar va lua numai bobârnace. Trebuie să se imunizeze și la răutăți.

Copiii să fie totuși duși într-un colectiv, unde mai iei o înjurătură, mai treci printr-o înzăpezire, o lumină stinsă, nu îți ții copiii protejați ca într-o bulă de Paradis și le spui că așa e viața, iar ei, la 18 ani, când ies în lume, să nu fie pregătiți, căci viața are și bune și rele. Ăsta e și un moft, în România, cu școala de acasă”, a mai declarat artistul pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: