Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu, declarații șocante. Artistul vrea să își cloneze mama și pisicile. „Mi-a dat acceptul și mi-a oferit mai multe smocuri de păr”

Mihai Trăistariu, declarații șocante. Artistul vrea să își cloneze mama și pisicile. „Mi-a dat acceptul și mi-a oferit mai multe smocuri de păr”

De ce nu are Mihai Trăistariu noroc în dragoste

Mihai Trăistariu șochează din nou! Artistul a făcut declarații surprinzătoare. Ce a putut spune despre mama și pisicile sale întrece orice imaginație. 

Mihai Trăistariu vrea să își cloneze mama și pisicile

Nu este o glumă, ci este cât se poate de real. Mihai Trăistariu susține că vrea să își cloneze mama și pisicile. Acesta a declarat că mama sa, care este decedată de ceva ani, înainte să moară și-a dat acordul să o cloneze. Ba mai mult, femeie i-a lăsat șuvițe din părul ei pentru ca artistul să poată face acest lucru. Mihai Trăistariu dorește să facă același lucru și cu pisicile sale.

Am avut discuții despre asta, i-am zis să îmi trimită un semn dacă există ceva dincolo. Am întrebat-o dacă o pot clona, mi-a dat acceptul și mi-a oferit mai multe smocuri de păr. Le am acasă. Momentan nu este posibil, se întâmplă niște lucruri ciudate, organele poate nu o să funcționeze. Eu chiar dacă mi-aș clona mama, o ia de la bebeluș, o să fie mai mică ca mine. Sunt dezbateri pe tema asta, nu știu cât ar fi de adevărat.

I-aș explica. I-aș spune să se cloneze la rândul său, poate o să facă ceva mare în gândul său. E neinteresant să rămână doar o ființă clonată. Ea îmi spunea că îi moștenesc de la chip până la fire. A cântat mult. Când am reușit în carieră, m-am dus acasă și am găsit postere cu mine. Era împlinită prin mine, am suferit crunt în ultimele 2 luni ale ei.

Plângeam în fiecare zi, s-a prăpădit cam repede. Îmi era foarte greu. Din ziua în care a murit nu am mai plâns niciodată, m-am blocat. Eu mai am niște pisici în casă, 8 am avut, 2 au murit. Eu am grijă de ele, am suferit după ele. Le-am păstrat și lor din blăniță, am zis că nu se știe. Bănuiesc că nu o să fie ieftin, cel puțin la început. Biserica sigur e contra, nu vreau să intru în dezbaterea asta.”, a declarat Mihai Trăistariu.

Mama lui Mihai Trăistariu s-a stins din viață în timp ce acesta se afla la Eurovision

Mihai Trăstariu a povestit că mama sa s-a stins din viață din cauza unei ciroze. El a mărturisit că femeia a lucrat în domeniul medicinei și tatăl său a fost pictor. Artistul suține că are un IQ  peste medie și că mama sa mereu a știut că va avea succes prin prisma inteligenței sale.

Mama mea care a decedat a iubit medicina. Tatăl meu a fost pictor. Noi aveam în casă tot felul de resurse datorită mamei, eu citeam. Mă documentam singur, am început să descopăr lucruri pe care nu le învățam la școală, clonarea, nemurirea, roboții și altele. La școală nășteam râsete. Prin liceu, profesoara de logică ne-a făcut un test de IQ.

Eu am avut 147 din 150, nu spun ca să mă laud. Mi-a zis că sunt diferit, că trebuie să fac lucruri mărețe. Și la muzică am tratat totul ca la olimpiadă. Am citit de clonare. Pe mama am iubit-o foarte mult, semăn cu ea la chip. Ea îmi spunea că sunt prelungirea ei, că sunt ADN-ul ei. Mi-a zis că sunt bun și ambițios ca ea. Când s-a stins, tocmai după Eurovision am venit acasă și nu am mai găsit-o în viață. Avea ciroză. „, a mai spus artistul.

Etichete: