Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu, dezvăluire șocantă în direct. Artistul a uimit-o pe Adela Popescu cu „planurile” sale

Mihai Trăistariu, dezvăluire șocantă în direct. Artistul a uimit-o pe Adela Popescu cu „planurile” sale

GALERIE FOTO (2)Mihai Trăistariu dezvăluire șocantă în direct.

Mihai Trăistariu dezvăluire șocantă în direct. Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, iar în 2006 s-a clasat pe locul 4 la concursul international Eurovision, cu piesa „Tornero”. Recent, Mihai a făcut o dezvăluire incredibilă. Artistul își dorește să își cloneze mama și pisicile.

Mihai Trăistariu, dezvăluire șocantă în direct. Artistul a uimit-o pe Adela Popescu cu „planurile” sale

Mihai Trăistariu dezvăluire șocantă în direct. Celebrul artist a muncit de mic pentru a ajunge un artist desăvârșit. În ultima perioadă, Mihai Trăistariu a trecut prin momente dificile, din punct de vedere financiar. Pandemia de coronavirus i-a stricat toate afacerile artistului. Invitat în emisiunea prezentată de Adela Popescu, artistul a deschis un subiect șocant. Acesta a declarat că a avut o relație specială cu cea care i-a dat viață, dar din păcate aceasta a murit în 2006.

Acesta susține că de-a lungul timpului a citit despre clonare, motiv pentru care și-ar dori să-și cloneze mama, care și-a dat acordul înainte să se stingă din viață. „Mama mea care a decedat a iubit medicina. Tatăl meu a fost pictor. Noi aveam în casă tot felul de resurse datorită mamei, eu citeam.Mă documentam singur, am început să descopăr lucruri pe care nu le învățam la școală, clonarea, nemurirea, roboții și altele.La școală nășteam râsete. Prin liceu, profesoara de logică ne-a făcut un test de IQ. Eu am avut 147 din 150, nu spun ca să mă laud. Mi-a zis că sunt diferit, că trebuie să fac lucruri mărețe. Și la muzică am tratat totul ca la olimpiadă. Am citit de clonare. Pe mama am iubit-o foarte mult, semăn cu ea la chip. Ea îmi spunea că sunt prelungirea ei, că sunt ADN-ul ei”, a declarat Mihai Trăistariu.

Mihai si mama sa

Mai mult, artistul a mărturisit că mama sa i-a lăsat două smocuri de păr, pe care le are și acum acasă. Chiar dacă nu există studii certe cu privire la clonare, Mihai Trăistariu nu își pierde speranța și chiar își dorește să-și cloneze mama. Dar și pisicile. „Am avut discuții despre asta, i-am zis să îmi trimită un semn dacă există ceva dincolo.Am întrebat-o dacă o pot clona, mi-a dat acceptul și mi-a oferit mai multe smocuri de păr. Le am acasă.
Momentan nu este posibil, se întâmplă niște lucruri ciudate, organele poate nu o să funcționeze. Eu chiar dacă mi-aș clona mama, o ia de la bebeluș, o să fie mai mică ca mine. Sunt dezbateri pe tema asta, nu știu cât ar fi de adevărat”, a povestit Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu vrea să-și cloneze pisicile

Se știe că artistul este un iubitor înrăit de animale, iar spre surprinderea Adelei Popescu, cântărețul dorește să cloneze cele două pisici pe care le-a avut,dar care au murit. „Din ziua în care a murit nu am mai plâns niciodată, m-am blocat. Eu mai am niște pisici în casă, 8 am avut, 2 au murit. Eu am grijă de ele, am suferit după ele.Le-am păstrat și lor din blăniță, am zis că nu se știe. Bănuiesc că nu o să fie ieftin, cel puțin la început. Biserica sigur e contra, nu vreau să intru în dezbaterea asta”, a mai spus artistul.

Etichete: