Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu, dezvăluiri emoționante despre Rona Hartner. Cum se comporta artista când nu era pe scenă: ”Era luată de fraieră”

Mihai Trăistariu, dezvăluiri emoționante despre Rona Hartner. Cum se comporta artista când nu era pe scenă: ”Era luată de fraieră”

În urma trecerii în neființă a talentatei artiste Rona Hartner la vârsta de doar 50 de ani, lumea artistică și-a pierdut o stea strălucitoare. Mihai Trăistariu, cântăreț cunoscut și apropiat al regretatei artiste, a vorbit despre amintirile frumoase pe care le păstrează cu privire la comportamentul lui Rona Hartner în spatele camerelor de filmat.

Mihai Trăistariu a adus în prim-plan latura umană și autentică a Ronei Hartner, dezvăluind că artista era mult mai bună decât s-ar fi putut vedea pe ecran. El a mărturisit că, deseori, colegii de breaslă o luau de fraieră, nefiind capabili să aprecieze în totalitate geniul și darul său artistic.

Ce făcea Rona Hartner când nu era pe scenă

O țară întreagă este îndoliată de dispariția prematură a Ronei Hartner, iar fanii, apropiații și colegii de breaslă își amintesc cu afecțiune de momentele pline de bucurie și zâmbete oferite de artista talentată. Mihai Trăistariu, care a fost apropiat de Rona, a subliniat cât de dificil va fi să o uite pe această artistă de excepție.

„Ea era o ființă foarte bună, blândă, bleagă de bună, era luată de fraieră chiar. Era veselă, optimistă, ca dovadă că din 2019, când a fost depistată cu acest cancer, era foarte optimistă, l-a tratat firesc, vorbea în interviuri, o urmăream. Era optimistă și pozitivă, nici nu s-ar fi gândit vreodată că avea să o omoare cancerul.

S-a manifestat ca o vedetă modestă, foarte la locul ei, nu deranja pe nimeni, nu jignea colegi, nu dădea în nimeni. Știa să fie la locul ei, blândă, bună, cuminte, talentată și harnică. Era foarte muncitoare în această meserie, care este una solicitantă. Așa mi-a părut rău, nici nu m-am așteptat, nici nu am știut. Pur și simplu am amuțit, nu îmi venea să cred”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru WOWbiz.

Mihai Trăistariu și Rona Hartner urmau să urce pe scenă împreună

Mihai Trăistariu a dezvăluit, de asemenea, că regretata Rona Hartner avea planuri mari pentru viitorul său artistic. Cei doi erau implicați într-un grandios proiect, iar artista și-ar fi dorit să-l lanseze după ce s-ar fi recuperat complet. Trăistariu a păstrat misterul cu privire la detalii, dar a evidențiat determinarea și pasiunea pe care Rona o avea pentru arta ei.

„Știu că voia să își facă un album și era în lucru, dar nu cred că a mai apucat să-l lanseze. Uite că totuși ar trebui să-l lanseze cineva, chiar le-aș sugera celor din familie să încerce să facă asta, mai ales că are un titlu atât de îngeresc așa cumva. Să rămână ea în eternitate măcar cu un album de muzică.

Ea era mai mult actriță, dar ea a și cântat mult. Eu m-am întâlnit cu ea în emisiuni sau în concerte, spectacole și ea cânta. Este păcat dacă începuse acest album, chiar și cu câte piese sunt sau să-i mai culeagă familia melodii din emisiuni pentru că ea a fost în multe emisiuni TV și cânta live cu taraful.

Să-i culeagă acele bucățele de melodii live și cu câte avea în studio să le adune 10 piese și să-i facă acest album. Trebuia să cânt în duet cu ea, dar nu s-a mai întâmplat. M-au sunat de la Festivalul de la Mamaia în luna mai anul acesta, când vorbeau că se reia festivalul după 10 ani de pauză și au zis ca noi câștigătorii să cântăm o piesă cu care am câștigat premii la Festivalul de la Mamaia, iar mie mi-au dat să cânt Cât de frumoasă ești.

Ne-au spus că vom cânta și încă o piesă, în duet între noi. Era și Rona în schemă și mi-au zis uite vrei să cânți cu Rona melodia De-ar fi să vii din repertoriul Mihaelei Runceanu?! Mihaela Runceanu este decedată și atunci am ales-o noi pe Rona Hartner, dar uite că nu a mai putut să vină. Probabil că deja în luna august ea deja în tratamente pentru cancer, nu știu. Pur și simplu nu s-a mai întâmplat, dar noi din luna mai începusem să pregătim De-ar fi să vii”, a mai spus Mihai Trăistariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: