Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu, implicat într-un accident rutier în această dimineață. „A intrat în mine din lateral”

Mihai Trăistariu, implicat într-un accident rutier în această dimineață. „A intrat în mine din lateral”

GALERIE FOTO (4)

Ziua de astăzi nu a fost deloc una bună pentru Mihai Trăistariu, care a avut parte de un eveniment nefericit în trafic. La primele ore ale dimineții, a fost implicat într-un accident rutier, care a avut repercusiuni destul de grave asupra vehiculului său. Din fericire însă, nu au existat victime, iar artistul a povestit cum s-a petrecut totul în mediul online.

Mihai Trăistariu, implicat într-un accident rutier în această dimineață. „A intrat în mine din lateral”

În urmă cu puțin timp, Mihai Trăistariu vorbea cu mândrie despre faptul că în ultimii 15 ani nu a fost implicat în niciun incident nefericit în trafic, chiar dacă accidentele sunt la ordinea zilei în București. Norocul lui nu a mai ținut însă mult timp, căci în această dimineața a avut un accident în timp ce se îndrepta către un post de televiziune.

Totul s-a întâmplat la ora 8 dimineața, când artistul se pregătea să participe la o emisiune unde fusese invitat. Un șofer de taxi nu a fost suficient de atent și l-a lovit pe Mihai, intrând în masina lui din lateral. Din fericire însă, impactul nu a fost unul puternic, așa că nu au existat victime. Mașina cântărețului a fost avariată, dar totul putea să se termine mult mai rău pentru el.

Deoarece a rămas uimit de cele întâmplate, dar și de faptul că recent a vorbit despre cât de norocos a fost în trafic și a pățit exact opusul, Mihai Trăistariu a povestit întreaga întâmplare în mediul online. Pe contul său de Facebook, artistul obișnuiește să împărtășească momente din viața sa de zi cu zi, iar fanii sunt mereu bucuroși să afle cât mai multe detalii.

„Azi dimineață la 8.00 am făcut accident cu mașina. Prin București. Un taxi a intrat în mine din lateral. Mergeam la o emisiune și tocmai ieri vorbeam cu un amic că-mi plătesc asigurarea Casco degeaba …că de 15 ani n-am mai avut niciun incident. Ca să vedeți cum e Universul ăsta: ce gândești … aia primești … Știți voi … legea atracției etc. Bine că sunt bine. Fierul se repară.”, a fost mesajul publicat de Mihai Trăistariu pe pagina sa de Facebook.

Postarea a fost însoțită, bineînțeles, și de imagini, iar urmăritorii săi au putut să vadă astfel cât de grav a fost accidentul.

Cum s-a produs, de fapt, incidentul în trafic

Mihai Trăisariu a explicat ulterior că nu doar taximetristul a fost de vină, ci și el. Mai mult, se pare că cel care l-a lovit era un tânăr și nu-și va mai putea desfășura activitatea profesională până nu-și repară mașina.

„Dimineață, mergeam la o filmare, eram la semafor. După ce s-a dat drumul am făcut stânga și după un taximatrist a intrat în mine, m-am speriat pentru că eram foarte concentrat la drum, la ce am de făcut, la ce să zic în emisiune. Nu a fost o viteză mare, eu aveam 10 km/h, el poate avea 30-40 km/h. Impactul n-a fost mare, la el a fost mai nasol că i s-a ridicat capota. Omul era necăjit, era un băiat tânăr, că nu o să mai aibă de lucru, că nu are ce mânca. Îmi era așa milă de el. A fost cumva culpă comună, amândoi eram și vinovați și nevinovați”, a mai spus Mihai Trăistariu la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: