Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu, nevoit să doarmă în Gara de Nord. De ce nu mai este primit la hotel

Mihai Trăistariu, nevoit să doarmă în Gara de Nord. De ce nu mai este primit la hotel

De ce nu are Mihai Trăistariu noroc în dragoste

Mihai Trăistariu a fost unul dintre artiștii care a simțit din plin criza în urma apariției virusului covid19. Acesta a declarat în primul an de pandemie că se descurcă foarte greu și că abia își poate plăti facturile. Acum artistul a spus că e nevoit să doarmă în Gara de Nord. Ce s-a întâmplat de fapt.

De ce este Mihai Trăistariu nevoit să doarmă în Gara de Nord

Vara aceasta a fost una destul de productivă pentru Mihai Trăistariu și a reușit să își mai amortizeze din datorii. Acesta este din nou chemat la showuri televizate la București. El este nevoit să vină de la Constanța pentru a fi prezent în cadrul emisiunilor și pentru a filma edițiile speciale de Crăciun și Revelion.

Mihai a transmis un emsaj prin care a anunțat că este nevoit să doarmă în Gara de Nord, deoarece hotelurile nu îl primesc. Motivul? Nu este vaccinat, drept urmare nu se poate caza. Într-un final el a găsit o soluție și și-a liniștit fanii că nu a dormit în gară.

Alte dăți îmi luam cazare la hotel, stăteam liniștit, mă trezeam dimineața și mergeam la celelalte emisiuni. Acum, nefiind vaccinat, nu sunt primit în hoteluri și am constatat că o să dorm în Gara de Nord O să dorm în mașină, am mai dormit acum vreo 15 ani.

Știu cum e, mi-am pus căldură și am dormit așa. Bineînțeles să au sărit mulți prieteni. Era doar o idee. Până la urmă n-am mai dormit. Am vrut doar să trag un semnal de alarmă guvernanților care-și bat joc de artiști de 2 ani încoace.„, a spus Mihai Trăistariu.

Câți bani are în conturi Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a făcut declarații spre sfârșitul acestei veri și a spus că și-a mai revenit din punct de vedere financiar. Acesta a fost solicitat la cântări și apartamentele pe care le are i-au fost pline de chiriași. El a declarat că pe parcursul verii a reușit să strângă un miliard de lei vechi pe care îi ține pentru zile negre.

Acum câștig bani din trei surse pentru că și academia de talent s-a redeschis și merge foarte bine. Apartamentele merg brici, am full tot timpul. Am și concerte în fiecare seară până pe 1 septembrie. Oricum, la ora asta, am un miliard de lei vechi strâns în bancă.

Și nu-mi vine să cred că am pe plus. Am zis că o să păstrez 20.000 de euro un an în bancă până vara viitoare pentru că nu știu ce se mai întâmplă. Și atunci mai bine stau cu niște bani depozitați, astfel încât să pot supraviețui un an fără probleme. Mi-am achitat ratele și sunt cu ele la zi și stau cu acești bani în bancă pentru orice eventualitate.„, a mai spus Mihai Trăistariu.

Etichete: