Redactia.ro
Home » TV » Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Theodor Andrei a ratat calificarea în finala Eurovision: «Am văzut că face pe clovnul»

Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Theodor Andrei a ratat calificarea în finala Eurovision: «Am văzut că face pe clovnul»

theodor andrei

România nu a reușit să se califice în finala concursului Eurovision, iar așa cum era de așteptat mulți au început să critice TVR-ul pentru rezultatul prost obținut de către Theodor Andrei. Între cei care nu au ezitat să-și exprime părerea despre rezultatul României a fost și artistul Mihai Trăistariu. Iată ce a avut de spus acesta.

Mihai Trăistariu se aștepta ca România să nu se califice în finala Eurovision

Mihai Trăistariu este dezamăgit de faptul că România nu a reușit să obțină un loc în finala concursului Eurovision, însă nu consideră că acest lucru este unul surprinzător. Conform lui Trăistariu, Theodor Andrei nu este de vină pentru rezultatul obținut. Eșecul este rezultatul unui cumul de factori, între care se numără și neimplicarea TVR-ului. Theodor Andrei a fost lăsat să-și organizeze singur spectacolul pe scenă, deși TVR-ul susține că a cheltuit peste 100.000 de euro pentru a se asigura că reprezentația lui Theodor este însoțită de efectele necesare.

„Am spus încă de acum două luni că melodia poate fi salvată. Sunt ţări care au piesă proastă şi voci groaznice şi vin cu un show de îţi iau ochii. Acele ţări ajung de multe ori în finală.

Trebuia cumpărat un show, nu să declare TVR că a dat 115 mii de euro pe show-ul lui? Pe ce a dat? Să fim serioşi, ce a costat 115 mii de euro? Nu a avut nici dansatori, a venit iubita lui la sfârşit şi l-a mângâiat cu cremă pe corp. Chitara din braţe a costat 115 mii de euro sau ce anume?!”, a declarat Mihai Trăistariu, într-o declarație oferită site-ului Fanatik.

Mihai Trăistariu crede că la Eurovision ar trebui să participe artiștii deja consacrați

Mihai Trăistariu este de părere că la Eurovision ar trebui să participe artiști de renume, cu experiență, nu tineri care se înscriu la concurs doar pentru a obține expunere mediatică și capital de imagine. Pe de altă parte, artistule este conștient și de motivele care îi împiedică pe soliștii renumiți să se înscrie la Eurovision.

„Copiii care vin la Eurovision vor să se lanseze. Nu îi interesează câștigarea concursului sau obținerea unui rezultat bun. Îi doare la bască. Trebuie adus un om cu experiență, cu o carieră în spate, care nu riscă să ia un rezultat prost. Nu să vină la plesneală. Trebuie luat un artist consacrat.

O iei pe Andra, pe Loredana, nu știu de ce fac ăștia așa. Artiștii noștri nu se înscriu de teama hate-ului. Este un hate uriaș în jurul Eurovisonului. Atunci, de frică să nu fii bombardat cu hate, nu se înscriu vedete”, a completat Mihai Trăistariu, conform sursei menționate anterior.

Mai mult decât atât, Mihai crede că nici vestimentația lui Theodor nu a fost cea mai inspirată, ci doar o încercare de a se alinia ultimelor tendințe. Theodor a purtat un costum roz, cu pantaloni trei sferturi, șosete cu minioni, a avut părul desprins și a purtat un machiaj strident. Alegerea vestimentară nu l-a impresionat deloc pe Trăistariu.

„Zece bărbați erau în roz acolo. Mă enervează treaba asta. El care s-a lăudat că vine cu iubita pe scenă se îmbracă în roz ca să ce? Ori vii în roz, ori vii cu iubita și te îmbraci normal. Îi place clovnăreala asta, am văzut că face pe clovnul. Stă cu picioarele în sus, scoate limba, are o atitudine de actoraș. Mie îmi place într-un fel șmecheria asta a lui, dar piesa nu a fost potrivită”, a concluzionat Mihai Trăistariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: