Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu șochează din nou! Vrea copii clonați, mini-copii Trăistariu: „La fel ca și mine, olimpici la matematică”

Mihai Trăistariu șochează din nou! Vrea copii clonați, mini-copii Trăistariu: „La fel ca și mine, olimpici la matematică”

Mihai Trăistariu șochează din nou! Vrea copii clonați, mini-copii Trăistariu: „La fel ca și mine, olimpici la matematică”

Mihai Trăistariu susține că ar vrea copii clonați, mini-copii Trăistariu, de ce nu, și a exclus varianta adopției! Iată ce declarații a făcut!

Mihai Trăistariu șochează din nou! Vrea copii clonați, mini-copii Trăistariu: „La fel ca și mine, olimpici la matematică”

După ce a declarat că ar vrea să se criogeneze, după ce s-a pozat în lenjerie intimă pe Internet și altele, Mihai Trăistariu are altă idee: nu exclude ca, în viitor, să se cloneze și să crească propriile lui clone.

De curând, el și-a prezentat „copilul clonat” în mediul online. O poză editată, în care apare Mihai Trăistariu, varianta „mini”.

„El e copilul meu CLONAT! Se numește, evident, Mihăiță!”, a scris Trăistariu în mediul online, într-o notă care s-a vrut amuzantă.

„De ce nu ai fi de acord cu înfierea unui copil?”, a întrebat reporterul Antena Stars.

Mihai Trăistariu: „Aș vrea să am copiii mei, nu copiii altora, pentru că nu știu genetic ce moștenesc. Ei nu știu în ce stadiu pot să-i aduc. Eu am, de exemplu, pisici, văd cât de intens și de complex mă ocup de niște banale pisici, da, păi, de copiii mei pe care o să-i vreau doxă de carte și poate cântăreți, poate artiști, poate să știe la fel ca și mine, olimpici la matematică”.

„Nu mă încântă ideea să înfiez un copil. Am văzut vedete care nu reușesc să facă copii pe cale naturală și înfiază copii. Asta e un lucru lăudabil și un lucru frumos, dar eu nu mă văd în stare, prefer să nu am deloc decât să știu că e al altuia. Dacă nu o să reușesc să îi am, deși o să reușesc în viață, dar n-am găsit nici femeia potrivită, prefer să îi clonez dacă va fi posibila clonarea în viitor, aș vrea să fie un copil exact ca mine, pentru că atunci am să-l instruiesc de mic”.

„Criogenarea, ca și clonarea, sunt domenii controversate și puțin discutate în România. (…) Mie îmi plac chestiile astea. Eu am făcut matematică, fizică. (…) Decât să mori, să fii îngropat, există și această variantă. Eu, văzând lucrurile astea și neplăcându-mi moartea – moartea clasică mă enervează și înmormântarea clasică – zic că poate fi o șansă”, a povestit cântărețul, la Antena 3 CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: