Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu, unul dintre cei mai bogați artiști din România. Cum a reușit performanța

Mihai Trăistariu, unul dintre cei mai bogați artiști din România. Cum a reușit performanța

Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu este unul dintre cântăreții de la noi de care toată lumea a auzit măcat o dată. El a reușit să intre și mai mult în atenția publicului o dată cu participarea sa la Eurovision. Acum, nu mai este atât de prezent în lumina reflectoarelor, dar a avut grijă sa pună ban pe ban să aibă conturile pline. Cum a reușit?

Din ce face bani Mihai Trăistariu

Anul trecut, Mihai Trăistariu se plângea că este aproape în faliment, dar în acest an lucrurile stau total diferit. În ultimii ani, Mihai a ales să renunțe la cariera muzicală și s-a focusat pe o pasiune de-a sa de a poza indecent pe un site străin, dar și pe încasările din inchirierea apartamentelor pe care le deține. Acesta mărturisea că anul trecut nu i-au adus deloc profit, însă în acest an situația stă cu totul și cu totul altfel.

Nu mă pot plânge de situaţia din această vară. În iunie, cu ploile acelea, da, am avut de suferit, fiindcă lumea nu a mai venit în număr mare pe litoral. Dar în iulie şi în august situaţia s-a schimbat foarte mult. Acum am totul ocupat până pe 24 august, cel puţin. Mai ales cei care cumpără biletele de booking nu-şi dau seama unde vin. Iar mulţi mă recunosc din primul moment, fiindcă în această vară am întâmpinat fiecare serie. Românii sunt clienţi buni, aşa că nu mă pot plânge de probleme. A, da, ni s-au mai spart nişte becuri, dar e normal să se întâmple asta. Le schimbăm şi viaţa merge mai departe.„, a povestit Mihai Trăistariu.

Dacă în ultimii ani a fost cam absent în lumea muzicală, în acest an a ajuns să aibă și șase concerte în aceeași zi. Mihai Trăistariu a povestit că s-a întors pe scenă cu mult entuziasm, iar acest lucru îi rotunjește încasările în mod considerabil.

În ultimele săptămâni particip la diverse spectacole, la diverse terase de pe litoral. Sunt două, trei în medie pe zi, dar vinerea se întâmplă să ajung şi la şase. Plec la 17.30 şi ajung pe la 1.00 noaptea, fiindcă străbat tot litoralul. Pe de altă parte, și școala mea de muzică, de aici, de pe litoral, merge bine. Aşa că în prezent nu am motive să mă plâng. Decât de oboseală. Dar nu am încotro, fiindcă vara nu mai ţine o veşnicie! Însă mă bucur şi pentru alegerile înțelepte făcute în ultimele luni.„, a mai spus Mihai Trăistariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: