Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Voropchievici a descifrat mesajul runelor. Se anunță schimbări importante pentru țara noastră în luna martie

Mihai Voropchievici a descifrat mesajul runelor. Se anunță schimbări importante pentru țara noastră în luna martie

mihai voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce rezervă luna martie pentru țara noastră consultând runele. Iată ce ne aduce prima lună a primăverii, dar și care sunt aspectele cărora ar trebui să le acordăm un plus de atenție!

Ce rezervă runele țării noastre pentru luna martie. Mihai Voropchievici are răspunsul

Conform numerologului Mihai Voropchievici, luna martie va fi una caracterizată de schimbări radicale și de o multitudine de provocări. Prima lună a primăverii va aduce modificări pentru fiecare dintre noi, iar țara noastră va trece prin momente de cotitură, susține Mihai Voropchievici.

Schimbările vor avea loc încă de la începtul lunii martie, iar Mihai Voropchievici speră să fie unele de bun augur. „Să dea Domnul ca aceste schimbări să fie de bun augur pentru țara noastră și pentru locuitorii ei, să ne ridicăm un pic nivelul de trai, starea sufletească, să ne aducă bunătate în suflet”, a declarat numerologul.

Mihai Voropchievici a analizat runele și a făcut previziuni pentru fiecare zodie în parte. Conform acestuia, luna martie este una care aduce multe provocări nativilor din zodiac, însă atmosfera generală va fi una pozitivă. Mihai Voropchievici anunță că nativii de foc vor găsi rezolvarea problemelor care le-au creat bătăi de cap în ultima perioadă.

Zodiile de pământ vor pune munca pe primul loc și vor face tot ce le stă în putință pentru a se remarca. Semnele de aer acordă prioritate relațiilor sentimentale și pun capăt legăturilor care nu le mai aduc împlinire. Semnele de apă își vor reîncărca bateriile alături de membrii familiei și vor încerca să prioritizeze lucrurile care au cu adevărat importanță pentru ele.

Cine este Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai apreciați numerologi din România. El a studiat astrologie, numerologie, chiromanție, cartomanție, dar și artele divinatorii.

Mai mult decât atât, el este și autorul cărții „Numerele, zodiile și sănătatea”, în paginile căreia descrie felul în care numărul zilei de naștere influențează destinul fiecărui om.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: