Redactia.ro
Home » Horoscop » Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt cele mai toxice zodii. Conflictele apar din senin atunci când ești în preajma lor

Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt cele mai toxice zodii. Conflictele apar din senin atunci când ești în preajma lor

mihai voropchievici

Mihai Voropchievici, expertul în numerologie faimos pentru prezențele sale televizate, a dezvăluit într-o emisiune cele cinci zodii notorii pentru capacitatea lor de a emana energie negativă în mediul înconjurător. Descoperă acum dacă faci parte dintre aceste semne zodiacale. Iată despre ce nativi este vorba!

Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt cele mai toxice zodii

Printre cei mai înclinați spre pesimism nativi ai zodiacului se numără Capricornii. Acești indivizi caută adesea stabilitate și certitudine în viață, ceea ce poate să-i facă să pară foarte hotărâți. Cu toate acestea, dorința lor constantă de control poate duce la crearea unei surse de energie negativă.

Capricorn

Deși atitudinea pesimistă a Capricornului este o trăsătură distinctă, ea poate deveni obositoare, în special pentru cei din cercul lor apropiat. Persoanele din jurul lor adesea se simt epuizate în urma discuțiilor contradictorii prelungite. Fatalismul este adesea sursa principală a negativității resimțite de către cei născuți sub semnului Capricornului.

Rac

A doua zodie care poate radia energie negativă este Racul. Tind să aibă convingerea că nu merită lucruri frumoase în viață, deoarece deseori se autoevaluează foarte dur. Un alt obicei al lor este de a se compara în mod constant cu cei din jur și de a invidia pe cei care par a fi fericiți.

Pești

Peștii pot transmite și ei o energie negativă, iar acest lucru nu este un secret pentru ceilalți nativi. Trăiesc într-o lume imaginară proprie, care îi face să creadă că ar trebui să primească tot ce își doresc, devenind uneori manipulatori în adevăratul sens al cuvântului. Atunci când realitatea nu se potrivește cu visele lor, devin foarte frustrați și dezvoltă o atitudine răutăcioasă, fiind invidioși pe cei care au totul sau cel puțin par să aibă. Negativitatea lor poate fi adesea extrem de toxică.

Fecioară

O altă zodie recunoscută pentru stilul său dificil este Fecioara. Atunci când este influențat de energie negativă, individul născut sub semnul Fecioarei poate deveni extrem de critic cu cei din jur, dar mai ales cu sine.

Vărsător

Vărsătorul, în general, reprezintă o zodie care adesea știe să depășească diverse situații datorită abilităților intelectuale. Datorită inteligenței lor, ei își propun să-și impună opinia și să convingă pe alții să îmbrățișeze aceleași idei, ajungând să fie manipulatori.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: