Redactia.ro
Home » Homepage » Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, mesaj dur după ce și-a văzut tatăl la Survivor 2022: „Să vadă toată lumea cum ești ca om”

Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, mesaj dur după ce și-a văzut tatăl la Survivor 2022: „Să vadă toată lumea cum ești ca om”

GALERIE FOTO (6)

Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, își face praf tatăl după ce l-a văzut la Survivor 2022. Tânărul a postat pe TikTok un mesaj la adresa tatălui său, după ce luptătorul a ajuns în centrul unor scandaluri chiar în echipa sa. Și totul după doar câteva zile în Jungla Dominicană. Mai mult, Zmărăndescu a fost și la un pas de a fi eliminat încă din primul Consiliu de Eliminare.

Cătălin Zmărăndescu a început cu stângul competiția Survivor România 2022. Acesta a fost deja criticat de echipa Faimoșilor pentru că l-ar fi înjurat pe TJ Miles.

Nu a fost doar atât. Au urmat schimburi de replici Roxana Ciuhulescu, Emil Rengle și Xonia. Mai mult, în timpul unei probe, a făcut-o pe Otilia să plângă printr-o atitudine mai dură, din dorința de a o încuraja, de fapt.

Dar cea mai mare lovitură o primește chiar din România! Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, i-a transmis un mesaj greu de ascultat de către orice părinte.

Mihai Zmărăndescu, fiul lui Zmărăndescu, mesaj dur după ce și-a văzut tatăl la Survivor 2022: „Să vadă toată lumea cum ești ca om”

„Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii Survivor România, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om de acolo, și-a dat cu tesla în cap.

Acum nu mai îi știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat, acum îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles. Cum să îl înjuri și să nu recunoști că ai făcut-o, când toată echipa susține că l-ai înjurat? O faci pe Otilia să plângă.

Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci și răspunzi cu brutalitate. Sunt niște chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie și acum le vede prin intermediul acestei emisiuni.
Oricum, îți doresc tot succesul. Să rămâi cât mai mult acolo și să vadă toată lumea cum ești tu ca om, dragă tată.

Ai grijă de tine și continuă să le faci oamenilor zile negre. O să te iubească toată țara!”, a transmis Mihai Zmărăndescu, pe TikTok.

Mihai Zmărăndescu, despre relația cu tatăl său

După divorțul de prima sotie, Cătălin Zmarandescu și-a refăcut viața, iar copiii din prima căsnicie și-au acuzat tatăl că a uitat de ei.

„Nu mai vreau sa aud nimic in viata mea de el! Nu mai vorbim de 3 ani de zile si, pentru cine nu stie, am si o sora de 19 ani care nu mai vorbeste cu tata de 5 ani de zile. Odata ce tu ai 50 de ani si peste tot te promovezi cu 2 copii, tu avand 4 copii, chit ca sunt din alta casatorie, nu stiu ce ar mai fi de spus.

Aveam casa, aveam familie, avea un nume respectat la momentul respectiv. Mai presus de astea, ne iubea. Suntem in prezent si trecutul nu prea ne mai ajuta acum”, a declarat Mihai Zmarandescu într-un interviu pentru Prima Tv.

Cu toate acestea Mihai Zmărăndescu i-a călcat pe urme tatălui său. Tânărul este și el luptător profesionist de MMA. Și chiar Cătălin Zmărăndescu și-a antrenat fiul în urmă cu mai mulți ani.

Survivor 2022. Prima eliminare din echipa Faimoșilor

Xonia este primul concurent eliminat la Survivor România 2022. Astfel, echipa Faimoșilor rămâne fără un membru. În același timp, din echipa Războinicilor s-a retras unul dintre concurenți, din motive personale. Este vorba de Liviu Mihalca.

La primul Consiliu de Eliminare de la Survivor 2022, pe lângă Xonia, au mai fost la un pas de a pleca acasă și Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: