Redactia.ro
Home » Știri » Mii de cadre medicale vor fi sancționate pentru că au refuzat să se vaccineze. Unde a fost luată această decizie

Mii de cadre medicale vor fi sancționate pentru că au refuzat să se vaccineze. Unde a fost luată această decizie

Mii de cadre medicale vor fi sancționate pentru că au refuzat să se vaccineze

Mii de cadre medicale vor fi sancționate pentru că au refuzat să se vaccineze. Incredibil, dar adevărat! Peste 10.000 de cadre medicale din Grecia vor fi sancționate pentru că au refuzat să se vaccineze anti-COVID-19. Personalul de îngrijire va fi suspendat fără plată până când va accepta să se imunizeze.

Mii de cadre medicale vor fi sancționate pentru că au refuzat să se vaccineze. Unde a fost luată această decizie

Mii de cadre medicale vor fi sancționate pentru că au refuzat să se vaccineze. Spre surprinderea grecilor, Ministerul Sănătății elan, a decis ca aproximativ 10.000 de cadre medicale din sectorul public, vor fi suspendați fără plată. Această decizie a fost luată pentru că acestea au refuzat să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Așadar, până se vor imuniza, cadrele medicale vor fi suspendate fără plată. Ministerul Sănătății din Grecia a mai dat personalului medical sanitar o zi pentru a se vaccina cu prima doză, dar a atras atenția că legea va fi aplicată fără ezitare. Potrivit sindicatului cadrelor sanitare, aproximativ 2.000 dintre cele 10.000 de angajați ai instituțiilor medicale încă nevaccinate s-au programat miercuri pentru prima doză. Totodată, cei care nu vor să se imunizeze au protestat în fața unor spitale din Atena și Salonic, iar pentru joi sunt anunțate greve de câte cinci ore.

Ministrul grec al Sănătății a organizat un plan de măsuri care va fi aplicat după suspendarea cadrelor medicale care refuză să se vaccineze.Conform planului, se prevede printre altele, măsuri, redistribuiri de personal între spitale, unirea unor clinici și departamente și conctractarea de personal provizoriu.

De ce o parte din personalul medical preferă să mai aștepte să se imunizeze

În perioda de pandemie și-au pus viața în pericol îngrijindu-i pe cei bolnavi de coronavirus. Mulți și-au pierdut viața, în timp ce alții au supraviețuit și au continuat să îngrijească pacienți. Cu toate astea, multe cadre medicale sunt rezervate față de vaccinul împotriva coronavirusului. Personalul medical al spitalului Bethel Berlin, Germania, susține că vrea să mai aștepte până să se vaccineze. Asistena Vivien Kochmann susține că nu va „lupta” cu ceilalți pentru imunizare. „Sunt foarte atentă şi am mult respect, dar, dat fiind că vaccinul nu este de mult timp pe piaţă, nu sunt 100 la sută convinsă. Sinceră să fiu, îmi fac ceva griji. Este ceea ce simt eu acum.„, spunea femeia în urmă cu câteva săptămâni.

Este vaccinată împotriva multor boli, dar lucrează de mult timp într-un spital pentru a nu-și da seama cât durează să fie inițiat un vaccin. Un sondaj realizat de „Societatea Germană pentru Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă” (DGIIN), realizat din decembrie 2020, arată că doar 73% dintre medici și 50% din personalul de îngrijire sunt dispuși să se vaccineze. O purtătoare de cuvânt a DIVI a explicat că cifrele s-au modificat după ce a început campania de vaccinare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: