Redactia.ro
Home » Sport » Mike Tyson s-a luptat cu un rechin! Imagini incredibile

Mike Tyson s-a luptat cu un rechin! Imagini incredibile

Mike Tyson, rechin,

Fostul campion al greilor a acceptat o provocare inedită. A învățat o tehnică specială și a reușit să adoarmă un rechin.

Mike Tyson a acceptat provocarea celor de la Discovery Channel. Fostul pugilist a fost invitat să facă parte dintr-un proiect, pentru a marca “Săptămâna rechinilor”. Tyson s-a scufundat în arhipelagul Bahamasului, alături de doi experți. Nu înainte de a învăța o tehnică specială “imobilitatea tonică” cu ajutorul căreia cercetătorii pot studia rechinii după ce îi adorm. Chiar dacă a declarat că niciodată nu a fost atât de speriat, Tyson s-a descurcat de minune și a trăit cea mai tare experiență din viața sa, după ce a reușit să țină un rechin de nas până l-a adormit.

“Mi-a fost foarte frică. Mă gândeam în fiecare minut dacă o să scap viu. Mi-am învins însă frica”, a declarat Tyson.

Mike Tyson și-a amânat revenirea în ring

Mike Tyson anunțase că va lupta din nou, meciul fiind probramat pentru luna septembrie. Din cauza pandemiei de coronavirus, fostul campion mondial a decis să amâne meciul pentru 28 noiembrie. Adversarul va fi celebrul Roy Jones Junior, în vârstă de 51 ani. Meciul va fi demonstrativ și va avea 8 runde. Toți banii adunați în cadrul evenimentului vor fi donați în scopuri caritabile. Roy Jones Junior, în vârstă de 51 de ani a fost campion la 4 categorii, mijlocie, supermijlocie, semigrea și grea. Are în palmares palmares 66 de victorii, 47 prin KO și 9 înfrângeri. Tyson a luptat ultima dată în 2005. Atunci a pierdut mecul cu Kevin McBride și a decis să se retragă. A fost campion mondial necontestat și deține recordul pentru cel mai tânăr boxer (20 de ani), care a câștigat un titlu la categoria de greutate supergrea. „Iron” Mike are în palmares 50 de victorii, 44 prin KO și 6 înfrângeri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: