Redactia.ro
Home » Sport » Mike Tyson a vorbit despre viața sa! “Lucrez la arta de a fi umil”

Mike Tyson a vorbit despre viața sa! “Lucrez la arta de a fi umil”

Mike Tyson a vorbit despre viața sa

Mike Tyson a vorbit despre viața sa, într-un interviu pentru YouTube ‘Hotboxin’. Fostul mare pugilist a vorbit despre viața pe care a avut-o când practica sportul care l-a consacrat.

Fostul campion al greilor a acordat cel mai spumos interviu. A povestit mai multe întâmplări despre viața sa, atât din ring cât și din afara acestuia.

”Sunt un student al războiului. Știu toți războinicii. De la Charlemagne până la Achile, care e numărul unul dintre războinici. După aceea vin Alexandru cel Mare și Napoleon. Știu arta luptelor, știu arta războiului. Doar asta am învățat. De aceea eram temut, de aceea adversarilor le era frică de mine în ring. Îi anihilam pe toți. Pentru asta m-am născut. Acum, pentru că acele zile s-au dus, totultotul e gol! Nu mai e nimic. Lucrez la arta de a fi umil. De aceea plâng. Nu mai sunt acea persoană. Îmi e dor de asta. Uneori mă simt ca un nenorocit. Nu vreau ca acea persoană să iasă la suprafață”, a spus Mike Tyson.

Mike Tyson, condamnat pentru viol

Mike Tyson a trecut prin clipe grele în viața sa. Nu a avut o copilărie prea fericită, pentru ca în 1992 să fie condamnat șase ani de închisoare pentru viol. Totul s-a petrecut în 1991 într-un hotel, iar victima a fost Desiree Washington, o fostă miss Black America. Cât timp a fost în închisoare, Tyson s-a convertit la religia musulmană.
În acest moment, fosrul mare campion care nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că s-a drogat, are o firmă unde cultivă canabis. În California consumul a fost legalizat, așa că Tyson a profitat de ocazie. El spune că vinde lunar produse în valoare de 500.000 de dolari către farmacii din California și Los Angeles. De mult timp susține consumul de cannabis în scop recreaţional şi medical.

Campion absolut al greilor

Americanul a fost campion mondial necontestat și deține recordul pentru cel mai tânăr boxer (20 de ani), care a câștigat un titlu la categoria de greutate supergrea . Tyson a câștigat primele 19 lupte profesioniste prin knockout, 12 dintre ele în prima rundă. A luat titlul WBC în 1986 după ce l-a oprit pe Trevor Berbick în două runde. Apoi a câștigat și titlurile WBA și IBF după ce i-a învins pe James Smith și pe Tony Tucker în 1987. Acest lucru a făcut ca Tyson să devină primul boxer de la categoria supergrea, care a deținut simultan titlurile WBA, WBC și IBF și singurul de la categoria supergrea care le-a unificat succesiv. Tyson a devenit campion liniar în 1988 când a câștigat în 91 de secunde. Prima înfrângere din carieră a avut loc pe 11 februarie 1990, în fața lui Buster Douglas la Tokyo. A fost un adevărat șoc pentru „cel mai temut om al planetei”.

Citește și: Walter Zenga va antrena în Serie A! Cu cine a negociat italianul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: