Redactia.ro
Home » Sport » Walter Zenga va antrena în Serie A! Cu cine a negociat italianul

Walter Zenga va antrena în Serie A! Cu cine a negociat italianul

Walter Zenga, raluca zenga, familia zenga împăcare

Walter Zenga va antrena în Serie A. În aceste zile antrenorul de 59 de ani a negociat cu o fostă campioană, Cagliari. Italianul era liber de contract de aproape 1 an.

Șefii de la Cagliari au decis să facă o schimbare la echipă. Așa că și-au căutat un nou antrenor, care să-l înlocuiască pe Rolando Maran. Italianul mai avea contract cu clubul din Sardinia până în iunie 2022. De câteva zile, oficialii clubului au avut discutii cu Walter Zenga. Sport.sky.it susține că secundul lui Zenga va fi Max Canzi. Luni a avut loc ședința în care s-a decis ca fostul antrenor al Stelei să preia echipa, dar până în acest moment nu s-a făcut niciun anunț oficial. Cagliari a câștigat un singur titlu de campioană în anul 1970. Lotul acutal al italienilor este plin de vedete. Giovanni Simeone, Gastón Pereiro, Radja Nainggolan, Nahitan Nández sau Alessio Cragno.

Zenga a antrenat-o ultima dată pe Venezia

Tehnicianul italian este liber de contract de aproape un an. În martie 2019 a plecat de la Venezia. În România s-a afirmat la FC Național, apoi la FCSB. În 2005 a fost dat afară de Gigi Becali și a semnat un contract cu Steaua Roşie Belgrad, reușind să câștige o dublă cupă-campionat în Serbia și Muntenegru. Au urmat echipele Gaziantepspor, Dinamo Bucureşti, Catalnia, Palermo, Al Nassr, Al Jazira, Sampdoria, Al Shabab, Wolverhampton, Crotone şi Venezia. În acest moment Cagliari este pe locul 11 în Serie A, cu 32 de puncte. Este la 7 puncte de locurile care duc în competiţiile europene.

Citește și: CFR Cluj – Astra 2-1! Petrescu s-a supărat din nou pe arbitraj

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: