Redactia.ro
Home » Sport » CFR Cluj – Astra 2-1! Petrescu s-a supărat din nou pe arbitraj

CFR Cluj – Astra 2-1! Petrescu s-a supărat din nou pe arbitraj

CFR Cluj - Astra 2-1

CFR Cluj – Astra 2-1. Clujenii au câștigat primul meci din play-off. În ciuda victoriei, antrenorul Dan Petrescu a fost din nou deranjat de arbitraj.”Au primit un penalty pe care n-am cum să-l comentez”, a spus antrenorul.

Campioana României a câștigat meciul din Gruia în fața celor de la Astra. CFR s-a impus cu 2-1. Deac a deschis scorul în minutul 9, din centrarea lui Djokovic. Alibec a avut o ocazie mare înainte de pauză. În repriza secundă, Astra a primit un penalty, iar Alibec a transformat.

„Eu n-o să primesc niciodată, în România, penalty așa. E jenant! Au primit un penalty pe care n-am cum să-l comentez. Noi și la Mediaș, și cu Viitorul am avut penalty-uri, dar n-am primit. Noroc cu Păun, că a intrat bine. Am riscat, putea și Astra să câștige pe final”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului.

Când mai erau 9 minute din meci Păun a înscris golul victoriei.

„Sincer, ne-a fost frică după acest meci, veneam după o partidă epuizantă, apoi 4 ore cu avionul, nu eram la potenţial maxim. Am făcut un meci slăbuţ toată echipa, dar e bine să batem şi când jucăm prost, asta înseamnă să fii echipă mare. Acum începe campionatul cu adevărat pentru noi, trebuie să fim concentraţi ca în anii trecuţi când nu am pierdut niciun meci în playoff. La CFR sunt jucători valoroşi, oricine poate fi erou, poate câştiga meciul. Acest campionat se va juca până în ultima etapă,” a spus Ciprian Deac după meci.

Denis Alibec, nervos după meci

Alibec a înscris singurul gol al giurgiuvenilor, iar la final a fost destul de nervos. Fotbalistul a criticat jocul campionilor.

”Se putea mai mult, nu meritam să pierdem azi. Am avut mai multe ocazii, am avut posesia. Ăsta este jocul CFR-ului. Au avut două ocazii și au dat două goluri. Mereu am jucat de la egal la egal cu ei. N-a fost niciodată diferență între noi și ei, dar e greu să câștigi la Cluj, nu știu de ce. Ne-a lipsit doar norocul azi. Am avut două ocazii foarte mari, n-am ratat tot campionatul cât în seara asta, dar așa e viața”, a declarat Alibec.

Citește și: Gabi Tamaș, în lacrimi! Tatăl său a încetat din viață înaintea partidei cu CFR

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: