Redactia.ro
Home » Sport » Gabi Tamaș, în lacrimi! Tatăl său a încetat din viață înaintea partidei cu CFR

Gabi Tamaș, în lacrimi! Tatăl său a încetat din viață înaintea partidei cu CFR

Gabi Tamaș, în lacrimi

Gabi Tamaș a aflat înaintea meciului de aseară că tatăl său a începtat din viață. Chiar și în aceste condiții, fotbalistul a decis să joace în meciul cu CFR.

Chiar înaintea meciului dintre CFR și Astra, scor 2-1, Gabi Tamaș a aflat că tatăl său a murit. Iosif Tamaș era internat la Spitalul Fundeni din București de mai multe zile și suferea de o boală gravă la ficat. Tatăl lui Gabi Tamaș a fost șeful Poliției din Poiana Brașov.

”A preferat să joace. Să își ajute echipa. El este un băiat puternic și a vrut să fie alături de echipă. Și-a făcut datoria bine astăzi. Noi suntem alături de el și îi transmite condoleanțe”, a declarat Dani Coman la Digi Sport.

Daniel Niculae a trecut printr-o situație asemănătoare

În urmă cu mai mulți ani, fostul fotbalist Daniel Niculae a trecut printr-o situație asemănătoare. Acesta a povestit în direct la Digi Sport ce s-a întâmplat atunci și cum a reușit să treacă peste tragedie.

”Am trecut și eu prin așa ceva. Tot pe terenul celor de la Cluj am aflat că tatăl meu a plecat spre spital. E groaznic. Trebuie să aibă tărie de caracter. Este un tip puternic. I-am cunoscut familia, sunt prieten bun cu el. Cred că alături de familie va reuși să meargă mai departe, chiar dacă vor fi niște zile de groază. Nu am reușit să mă concentrez la meciul respectiv, a fost acel 0-3 cu Lituania. Asta este viața. La mine a durat prea mult. Un an de zile nu am reușit să înscriu un gol. Am traversat o perioadă destul de neagră”, și-a reamintit Daniel Niculae.

Citește și: Fotbalist celebru, suspendat din cauza pariurilor! A primit o amendă uriașă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: