Redactia.ro
Home » Sport » Viața lui Mike Tyson, subiect de film. Cine este actorul care a acceptat provocarea!

Viața lui Mike Tyson, subiect de film. Cine este actorul care a acceptat provocarea!

Mike Tyson film, Jamie Foxx

Mike Tyson a fost mereu în centru atenției de-a lungul anilor. Povestea sa este una impresionantă, viața sa având multe suișuri și coborâșuri.

Mike Tyson a acceptat să revină la Hollywood. A jucat în mai multe filme, dar acum a acceptat provocarea ca viața sa să devină subiect de film. Actorul care îl va interpreta pe cel poreclit odată „cel mai rău om de pe planetă” va fi celebrul Jamie Foxx.

„Am spus da fără să ezit. Ştiu că este foart dificil să abordezi asemenea roluri, dar acum lucrurile s-au pus în mişcare”, a declarat Foxx, câștigătorul unui premiu Oscar.

Actorul a început deja să se pregătească pentru rolul care nu va fi deloc ușor. La începutul filmărilor va trebui să aibă 97 de kg, iar spre final trebuie să ajungă la 113 kg.

„Vă jur, lumea va fugi după mine pe stradă ca să-mi ceară autograful crezând că sunt Mike Tyson” a mai spus Foxx.

Jamie Foxx și Mike Tyson sunt prieteni de mulți ani

S-au cunoscut în urmă cu foarte mulți ani, pe vremea când Jamie Foxx făcea stand-up comedy.

„Aveam o glumă despre Mike Tyson. Într-o seară am spus poanta şi nu a râs nimeni. Asta pentru Mike Tyson era în sală. El a venit însă să mă felicite şi de atunci i-am urmărit viaţa cu suişuri şi coborâşuri. Asta vreau să se vadă şi în film, modul în care un om evoluează”, a mai spus actorul.

Tyson, cel mai tânăr campion mondial al greilor

Americanul a fost campion mondial necontestat și deține recordul pentru cel mai tânăr boxer (20 de ani), care a câștigat un titlu la categoria de greutate supergrea. Tyson a câștigat primele 19 lupte profesioniste prin knockout, 12 dintre ele în prima rundă. A luat titlul WBC în 1986 după ce l-a oprit pe Trevor Berbick în două runde. Apoi a câștigat și titlurile WBA și IBF după ce i-a învins pe James Smith și pe Tony Tucker în 1987. Acest lucru a făcut ca Tyson să devină primul boxer de la categoria supergrea, care a deținut simultan titlurile WBA, WBC și IBF și singurul de la categoria supergrea care le-a unificat succesiv. Tyson a devenit campion liniar în 1988 când a câștigat meciul în 91 de secunde. Prima înfrângere din carieră a avut loc pe 11 februarie 1990, în fața lui Buster Douglas la Tokyo. A fost un adevărat șoc pentru „cel mai temut om al planetei”.

Fostul pugilist a fost condamnat pentru viol

Mike Tyson a fost condamnat în 1992 la șase ani de închisoare pentru viol. Fapta s-a petrecut în 1991 într-un hotel, iar victima a fost Desiree Washington, o fostă miss Black America. Cât timp a fost în închisoare, Tyson s-a convertit la religia musulmană. În 2007 a primit o altă condamnare pentru posesie de droguri şi conducerea maşinii sub influenţa băuturilor alcoolice. Fostul mare campion care nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că s-a drogat. În prezent are o fermă unde cultivă canabis. În California consumul a fost legalizat, așa că Tyson a profitat de ocazie. El spune că vinde lunar produse în valoare de 500.000 de dolari către farmacii din California și Los Angeles.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: