Redactia.ro
Home » Sport » Mike Tyson a șocat din nou! 40.000 de dolari pe lună pentru canabis!

Mike Tyson a șocat din nou! 40.000 de dolari pe lună pentru canabis!

Mike Tyson a șocat din nou

Mike Tyson a șocat din nou. Nu este pentru prima dată când fostul boxer profesionist face declarații controversate.

Tyson a recunoscut că fumează marijuana de peste 40.000 de dolari pe lună, informează cotidianul usatoday.com. Fostul boxer în vârstă de 53 de ani și-a făcut o fermă pe 17 hectare, unde cultivă canabis. În California consumul a fost legalizat, așa că Tyson a profitat de ocazie. El spune că vinde lunar produse în valoare de 500.000 de dolari către farmacii din California și Los Angeles. De mult timp susține consumul de cannabis în scop recreaţional şi medical.

“Cât fumăm pe lună? De 40.000 de dolari pe lună? Da, de 40.000 pe lună”, a spus Tyson, într-un podcast pe care îl realizează, denumit Hotboxin.

A fumat înainte de meciuri

Lui Mike Tyson nu i-a fost frică să recunoască faptul că fuma și înainte de meciuri. A povestit că în anul 2000, înaintea meciului cu Andrew Golota, pe care l-a câştigat prin KO tehnic a fumat. Victoria i-a fost atunci retrasă după ce testul antidoping a ieșit pozitiv. Fostul boxer spune că dacă fumează este mult mai calm și mai drăguț.

Cine este Mike Tyson

Americanul a fost campion mondial necontestat și deține recordul pentru cel mai tânăr boxer (20 de ani), care a câștigat un titlu la categoria de greutate supergrea . Tyson a câștigat primele 19 lupte profesioniste prin knockout, 12 dintre ele în prima rundă. A luat titlul WBC în 1986 după ce l-a oprit pe Trevor Berbick în două runde. Apoi a câștigat și titlurile WBA și IBF după ce i-a învins pe James Smith și pe Tony Tucker în 1987. Acest lucru a făcut ca Tyson să devină primul boxer de la categoria supergrea, care a deținut simultan titlurile WBA, WBC și IBF și singurul de la categoria supergrea care le-a unificat succesiv. Tyson a devenit campion liniar în 1988 când a câștigat în 91 de secunde. Prima înfrângere din carieră a avut loc pe 11 februarie 1990, în fața lui Buster Douglas la Tokyo. A fost un adevărat șoc pentru „cel mai temut om al planetei”.

Condamnat la închisoare

Viața sa extrasportivă a ținut mereu prima pagină a ziarelor. În 1991, a fost arestat fiind acuzat că a violat-o pe Desiree Washington de 18 ani, Miss Black Rhode Island. Deși sportivul a spus mereu că nu a fost vorba de viol a fost condamnat. Pe 26 martie 1992, Tyson a fost condamnat la șase ani de închisoare, împreună cu patru ani de probă. A fost eliberat în martie 1995, după ce a executat mai puțin de trei ani de sentință de șase ani. În timpul încarcerării sale, Mike Tyson s-a convertit la Islam. A luat numele musulman Malik Abdul Aziz. după ce a fost eliberat a revenit în ring. În 2005 a decis să se retragă. De-a lungul carierei a avut 58 de meciuri, 50 de victorii, 44 prin KO.

Citește și: Telenovela de la FCSB nu s-a terminat! „Vine un român”, anunță Becali

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: