Redactia.ro
Home » Sport » Telenovela de la FCSB nu s-a terminat! „Vine un român”, anunță Becali

Telenovela de la FCSB nu s-a terminat! „Vine un român”, anunță Becali

Telenovela la FCSB nu s-a terminat

Telenovela de la FCSB nu s-a terminat. Înainte de meciul cu Mlada, Gigi Becali spunea că îl va lăsa pe Vergil Andonache să conducă echipa și pe viitor. Condiția era calificarea în play-off-ul Europa League.

Joi seara, FCSB a câștigat dramatic în minutul 91 întâlnirea cu cehii și își continuă drumul în Europa. Totuși finanțatorul roș – albaștrilor se pare că s-a răzgândit. Promite că va aduce un alt antrenor urgent.

„E posibil ca până sâmbătă să avem un nou antrenor. E vorba de un român, nici nu discut cu străinii. Am avut 10 variante de stăini, dar nu vreau. Am spus că îl păstrez pe Andonache ca să îi dau curaj, să se gândească doar la meci. Dar nu se ştie ce va fi, încă nu ştiu. El asigură continuitatea, dar e posibil să vină un alt antrenor.” a declarat Gigi Becali la PRO X.

Deci, telenovela de la FCSB nu s-a terminat.

Vergil Andonache vrea la FCSB

Vergil Andonache este conștient de schimbarea care ar putea avea loc la echipă, dar nici nu se gândește să plece de la FCSB.

„Noi nu am făcut altceva decât să asigurăm continuitate. Este decizia domnului Becali. Eu bineînţeles că vreau să rămân la FCSB, cine nu vrea să fie pe banca acestei echipe?”, a spus Andronache la ProX.

Câți bani primește FCSB

Calificarea în play-off-ul Europa League îi bagă patronului în buzunar 1.000.000 de euro. Acum Gigi Becali speră într-o calificare în grupele Europa League

„Un milion de euro primim că jucăm play-off-ul Europa League. UEFA îţi dă bani, CFR are deja 10 milioane de euro în buzunar. Sper să luăm şi noi 10 milioane, că jucăm cu o echipă din Portugalia de pe locul 7”, a spus Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini