Redactia.ro
Home » Știri » Milionar kuweitian, dispărut în România în urmă cu mai mult de 4 ani. Familia oferă o recompensă colosală

Milionar kuweitian, dispărut în România în urmă cu mai mult de 4 ani. Familia oferă o recompensă colosală

milionar

Un milionar din Kuwait, Mohammed Albaghli, a dispărut în România în urmă cu mai mult de patru ani. Bărbatul e de negăsit, în ciuda eforturilor autorităților din România și Kuweit, precum și a mai multpr instituții private.

Albaghli, în vârstă de 79 de ani la acel moment, a dispărut în data de 5 august 2015 în satul Cheia din județul Prahova. Autoritățile din Kuweit au făcut toate eforturile posibile pentru a-l găsit. Dar toate eforturile lor au eșuat până acum.

Emirul din Kuwait, șeicul Sabah al-Ahmad, a cerut Ministerului de Externe și cel al Apărării din țara sa să colaboreze cu autoritățile române pentru a-l găsi pe bărbat, care este şi posesorul unei impresionante averi.

Au trecut peste 4 ani de zile de la dispariția lui Al-Baghli, acum în vârstă de 83 de ani, iar îngrijorarea familiei și prietenilor săi crește de la o zi la alta. Fiul milionarului, Riyadh, a lansat și o campanie pe rețelele de socializare pentru a-l găsi pe bătrân.

Bătaie la Sibiu între mai mulți bărbați. Unul dintre ei a fost ucis

Riyadh postează tweeturi aproape zilnice pentru a pune presiune asupra autorităților române ca să-i găsească tatăl. „Tata, ne e dor de tine. Sperăm ca eforturile oficiale să continue pentru a rezolva această problemă umanitară și pentru a exercita presiune asupra autorităților relevante din România”, a scris fiul său pe Twitter.

De asemenea, familia bărbatului a filmat un scurt documentar în România, în care sunt prezentați jurnaliști români și kuwaitieni vorbind despre caz. „Nu ne așteptam ca această dispariție să dureze mai mult de două-trei zile.. poate o săptămână. Dar patru ani, este inimaginabil”, a scris Riyadh pe Twitter. Documentarul a marcat 1.461 de zile de la dispariția lui Al-Baghli.

Se deschide primul magazin alimentar de stat din Capitală

Riyadh a mulțumit autorităților oficiale din Kuweit pentru eforturile neobosite de a-i căuta tatăl, care obișnuia să-și petreacă vacanța de vară cu familia sa în satul Cheia din județul Prahova, încă din anul 1993. El a cerut guvernului kuweit din nou să exercite presiuni asupra autoritățile române pentru a grăbi căutarea tatălui său.

În urmă cu un an, familia milionarului a oferit o recompensă de un milion de dolari, timp de o lună, pentru cine poate oferi informații care să ducă la găsirea lui, relatează News.ro.

sursa: arabtimes.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: