Redactia.ro
Home » Știri » Se deschide primul magazin alimentar de stat din Capitală

Se deschide primul magazin alimentar de stat din Capitală

Se deschide primul magazin alimentar de stat din Capitală

Se deschide primul magazin de stat. Casa de Comerț Agroalimentar Unirea, este singura companie de stat cu activități în retailul alimentar. Aceasta va deschide pe 14 octombrie, primul magazin de stat din București.

Se deschide primul magazin alimentar de stat din Capitală

Potrivit Ministerul Agriculturii,luni, 14 octombrie, la ora 15.30, se va deschide primul magazin de stat din Capitală. Magazinul este situat pe strada Biserica Enei, sector 1, în centrul capitalei.

Compania Casa de Comerț Agroalimentar Unirea, a fost înființată în anul 2018, prin hotărâre de guvern cu scopul declarat de valorificare a resurselor și producției agricole naționale. De asemenea, aceasta susține fermierii și fermele românești pe piața internă și pe piața externă.

Primul magazin s-a deschis în Sibiu

Președintel companiei, Adrian Izvoranu, a anunțat că vor fi deschide magazine în orașele Sibiu, Pitești, Craiova și Timișoara. Scopul companiei este să creeze o rețea de 60 de magazine. Pe 7 octombrie, a fost deschis primul magazin de stat, în Sibiu și se numește Brânzărie.

Este cel mai mare proiect pe care şi l-a propus MADR şi pe care l-a lansat pur şi simplu. Trebuie să rezolve cea mai importantă şi cea mai grea situaţie: să valorifice producţia pe care fermierii mici o realizează printr-o muncă grea şi care nu are o valorificare pentru că nu exista o asemenea verigă„, a spus ministrul Agriculturii Petre Daea, într-o conferinţă de presă anterioară.

Citeste si:Fată de 19 ani, găsită spânzurată la o zi după ce îşi vizitase tatăl în închisoare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: