Redactia.ro
Home » Știri » Fată de 19 ani, găsită spânzurată la o zi după ce îşi vizitase tatăl în închisoare

Fată de 19 ani, găsită spânzurată la o zi după ce îşi vizitase tatăl în închisoare

spânzurată

O fată de 19 ani din Alba a fost găsită spânzurată, în grădina casei familiei sale, duminică dimineața. Din primele date, ar fi vorba despre o sinucidere.

Fata era elevă a Colegiului Economic din Alba Iulia, în clasa a XII-a, potrivit alba24.ro. Cea care a găsit-o fără suflare în grădina casei a fost mama sa. Poliția face cercetări pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs incidentul.

Asupra fetei nu s-a găsit nici un bilet care să îi justifice fapta. Trupul adolescentei a fost dus la Institulul de Medicină Legală din Alba Iulia.

Polițist din Caracal, găsit împușcat în apartamentul său. Omul legii este în comă profundă

Potrivit unor surse, tatăl fetei ar fi fost arestat preventiv, după ce a fost prins la volan fără permis și cu alcoolemie de 1,38. De asemenea, acesta mai era cercetat pentru fapte similare. Fata l-ar fi vizitat pe tatăl ei, sâmbătă, în arest. A doua zi dimineața, a fost găsită spânzurată.

Bărbatul a fost depistat în 6 octombrie, în jurul orei 16.20, de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Stremț, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: