Redactia.ro
Home » Știri » Polițist din Caracal, găsit împușcat în apartamentul său. Omul legii este în comă profundă

Polițist din Caracal, găsit împușcat în apartamentul său. Omul legii este în comă profundă

GALERIE FOTO (2) Polițist din Caracal, găsit împușcat în apartamentul său. Omul legii este în comă profundă

Polițist din Caracal, găsit împușcat în apartamentul său.. Un polițist în vârstă de 31 de ani a fost găsit, duminică după-amiază, împușcat în apartamentul său din Caracal. Acesta s-a împușcat cu arma din dotare.

Polițist din Caracal, găsit împușcat în apartamentul său. Omul legii este în comă profundă

Potrivit Mediafax, duminică după-amiază, un polițist de 31 de ani din Caracal, a fost găsit împușcat în propria locuință. Potrivit IPJ Olt, acesta s-a împușcat cu arma din dotare. Acesta a fost internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Craiova, fiind în comă profundă.

Conform medicilor, starea bărbatului de 31 de ani este foarte gravă. Omul legii are plăgi la nivelul capului, una de intrate și una de ieșire.

Este în comă profundă, intubat și ventilat mecanic, stabil hemodinamic. A primit îngrijiri la UPU, a fost investigat, i s-a făcut un computer tomograf cranian și i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral acut sever. Are două plăgi la nivelul capului, una de intrare și una de ieșire”, a declarat Cristina Geormăneanu, reprezentantul spitalului.

Polițistul lucra de o lună la IPJ Olt

Potrivit polițiștilor, omul legii lucra doar de o lună la IPJ Olt. Ancheta continuă sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal. Polițistul s-a împușcat cu arma din dotare, iar manevre de resuscitare au fost aplicate la fața locului, ulterior fiind transportat la spital. De asemenea, polițistul de 31 de ani nu se afla în timpul serviciuliu.

Citeste si:Marian Drăgulescu, la un pas să prindă podiumul la Mondiale

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: