Redactia.ro
Home » Știri » Miniștrii Guvernului Cîțu se vaccinează împotriva coronavirusului miercuri dimineață

Miniștrii Guvernului Cîțu se vaccinează împotriva coronavirusului miercuri dimineață

Miniștrii Guvernului Cîțu se vor vaccina împotriva coronavirusului

Miniștrii Guvernului Cîțu se vor vaccina împotriva coronavirusului. După ce Florin Cîțu s-a vaccinat public sâmbătă, 16 ianuarie, miniștrii noului Guvern urmează să se imunizeze în cursul zilei de miercuri. Sosirea membrilor Guvernului se va face în grupe de câte patru persoane, ala un interval de aproximativ 20 de minute.

Miniștrii Guvernului Cîțu se vor vaccina împotriva coronavirusului miercuri dimineață

Miniștrii Guvernului Cîțu se vor vaccina împotriva coronavirusului. Noul prim-ministru al României s-a vaccinat sâmbătă, 16 ianuarie, după ce vineri, președintele Klaus Iohannis s-a imunizat public la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila”. Miercuri dimineața, miniștrii și vicepremierii Guvernului Cîțu se vor vaccina la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila”, iar imunizarea se va face în grupe de câte patru persoane, la un interval de aproximativ 20 de minute. Florin Cîțu a făcut câteva decalarații despre vaccinul anti-coronavirus.„Foarte ușoară această vaccinare, nu am simțit nimic. Mă bucur că m-am vaccinat. Văd că mulți români vor să se vaccineze. Rămânem la obiectivul nostru, 10.400.000 de români vaccinați până în septembrie”, a spus premierul Florin Cîțu.

De asemenea, marți, președintele României a vizitat centrul de vaccinare de la Romexpo, iar după vizită, Iohannis a declarat că este mulțumit de organizare, fiind bucuros că românii și-au schimbat părerea despre vaccinul împotriva coronavirusului. „Am vizitat cel mai mare centru de vaccinare care este amenajat la Romexpo, o realizare notabilă. Îi felicit pe cei care s-au implicat pentru a realiza acest centru. Sunt foarte bucuros să constat că atmosfera în general se schimbă și foarte multă lume dorește să se vaccineze. Este o schimbare pe care o salut, o schimbare de atitudine. În săptămânile și lunile următoare, cum vor veni tot mai multe doze de vaccin, tot mai multă lume va beneficia de acest serviciu de vaccinare. Aici, la acest centru, ar putea fi vaccinate până la 3-4.000 de persoane pe zi”, a declarat Klaus Iohannis.

Totodată, șeful statului a menționat că speră ca din vară, oamenii să se întoarcă la viața normală. „Revenirea la o viața normală este posibilă dacă respectăm restricțiile, pe de altă parte când suficient de multă lume, 60-70% din populație, se va vaccina. Poate dacă facem lucrurile așa cum trebuie, în această vară să ne întoarcem la o viața normală”, a mai spus Klaus Iohannis.

Vaccinul anti-COVID19 nu poate să genereze boala

Directorul medical al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeş”, Simin Aysel Florescu a declarat luni că vaccinul împotriva coronavirusului nu poate să producă o infecție sau să genereze o boală gravă. Conform acesteia, vaccinul conține doar rețeta pentru producerea de anticorpi.”Vaccinul nu poate să genereze boala. Mai ales acest tip de vaccin este, prin felul în care este constituit, preparat, sintetizat, nu are cum să producă boală, pentru că el conţine practic doar reţeta pentru producerea de anticorpi. Nu conţine nici măcar un fragment viral, nici inactivat, nici atenuat şi nici măcar o proteină specifică derivată direct din virus, ci conţine practic numai reţeta de producere a proteinei de suprafaţă (…) generează la rândul ei anticorpi şi aceşti anticorpi ne feresc de o viitoare infecţie”, a declarat Simin Aysel Florescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: