Redactia.ro
Home » Știri » Premierul României, Florin Cîțu, s-a vaccinat anti-Covid! Ce tricou a purtat acesta

Premierul României, Florin Cîțu, s-a vaccinat anti-Covid! Ce tricou a purtat acesta

Premierul României, Florin Cîțu, s-a vaccinat anti-Covid! Ce tricou a purtat acesta

Florin Cîțu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Premierul României a purtat un tricou cu un mesaj pentru toți românii. 

Florin Cîțu s-a vaccinat anti-Covid

A început a doua campanie de vaccinare anti-Covid, astfel că, dacă ieri Klaus Iohannis se vaccina împotriva virusului care a schimbat lumea, iată că astăzi a venit rândul lui Florin Cîțu, premierul României.

Potrivi Digi24, premierul a avut parte de același tratament din partea medicilor care l-au vaccinat. Acestuia i s-a prezentat fiola înainte, pentru a se vedea că totul este steril și că vaccinul se va administra conform procedurii. De asemenea, acesta va fi sub observație pentru câteva zile, pentru a vedea dacă nu prezintă reacții adverse.

Florin Cîțu a purtat un tricou alb cu un mesaj puternic imprimat pe el. Acesta a vrut să le arate românilor că virusul va trece doar dacă lucrăm împreună astfel că a scris: ”#Împreună învingem pandemia”.

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-Covid

În urmă cu o zi s-a vaccinat și președintele Klaus Iohannis, care a dat, astfel, startul celei de-a două etape a imunizării anti-COVID. În jurul orei 10.00, Iohannis a fost imunizat artificial, medicii administrându-i prima doză de vaccin marca Pfizer anti-COVID19.

Mai mult, președintele României va face și a doua doză de vaccin, peste 21 de zile, mai exact pe 5 februarie. Scopul vaccinului este ca organismul să facă față unei eventuale infecții cu noul coronavirus. La ieșirea din centrul de vaccinare, șeful statului a oferit câteva declarații referitoare la întreg procesul de imunizare artificială.

”Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare. Vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor duce la ieșirea din pandemie”, a declarat Klaus Iohannis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: