Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis va face doza 2 de vaccin anti-COVID19. Când va avea loc procedura

Klaus Iohannis va face doza 2 de vaccin anti-COVID19. Când va avea loc procedura

Klaus Iohannis va face doza 2 de vaccin anti-COVID19

Klaus Iohannis va face doza 2 de vaccin anti-COVID19. Președintele României s-a vaccinat vineri, 15 ianuarie anti-Covid19 și urmează să efectueze și cea de-a doua doză de vaccin. Iohannis le-a recomandat românilor să se vaccineze împotriva coronavirusului, pentru a opri cât mai repede răspândirea virusului.

Klaus Iohannis va face doza 2 de vaccin anti-COVID19. Când va avea loc procedura

Klaus Iohannis va face doza 2 de vaccin anti-COVID19. Toți românii au așteptat momentul în care președintele Iohannis să se vaccineze împotriva coronavirusului.Ei bine, a venit momentul! Klaus Iohannis s-a vaccinat vineri, 15 ianuarie anti COVID19. Acesta și-a administrat prima doză de vaccin împotriva coronavirusului, în mod public, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București. Șeful statului a decis să efectueze vaccinul în cea de-a doua etapă a campaniei de imunizare națională pentru a le demonstra tuturor românilor că acesta este sigur și foarte eficient. Klaus Iohannis va face doza 2 de vaccin anti-COVID19.

În jurul orei 10.00, Iohannis a fost imunizat artificial, medicii administrându-i prima doză de vaccin marca Pfizer anti-COVID19. Mai mult, președintele României va face și a doua doză de vaccin, peste 21 de zile, mai exact pe 5 februarie. Scopul vaccinului este ca organismul să facă față unei eventuale infecții cu noul coronavirus. La ieșirea din centrul de vaccinare, șeful statului a oferit câteva declarații referitoare la întreg procesul de imunizare artificială. „Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare. Vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor duce la ieșirea din pandemie”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat pe 12 ianuarie că urmează să vaccineze împotriva coronavirusului. Gestul său va fi urmat și de prim-ministrul României, Florin Cîțu, care se va vaccina sâmbătă, 16 ianuarie, la Spitalul Militar din Capitală. Președintele României nu a dorit să se vaccineze în prima etapă, considerând că este mai importantă imunizarea cetățenilor români aflați în prima linie, care se luptă cu noul coronavirus.  „Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca să zic așa, în ghilimele, să ne băgăm în față. Dar pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu mă voi vaccina public, vineri, pe 15 ianuarie”, a declarat șeful statului în cadrul unei conferințe de presă organizare marți.

Florin Cîțu se vaccinează anti-COVID19

Premierul Florin Cîțu a anunțat că sâmbătă, la ora 12.00, se va vaccina la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila”. Reprezentanții Guvernului au fost cei care au făcut marele anunț. ”Premierul Florin Cîţu se va vaccina public împotriva COVID-19 sâmbătă, 16 ianuarie a.c., începând cu ora 12:00, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila”, în etapa a doua a campaniei de vaccinare”. După ce se va imuniza artificial, noul prim-ministru al României va susține o declarație de presă în curtea spitalului referitoare la procedura vaccinului.

Vineri, 15 ianuarie, a început oficial cea de-a doua etapă a Strategiei naționale de vaccinare, în care sunt incluse persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici și persoanele care lucrează în domenii considerate importante, între care Administrația Prezidențială și Guvernul. Pe 27 decembrie 2020, în România a avut loc prima etapă de vaccinare împotriva coronavirusului. Primul român imunizat artificial a fost o asistentă medicală de 26 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: