Redactia.ro
Home » Știri » Ministru din Spania diagnosticat cu COVID-19. Guvernul spaniol va fi testat pentru coronavirus

Ministru din Spania diagnosticat cu COVID-19. Guvernul spaniol va fi testat pentru coronavirus

Ministru din Spania diagnosticat cu COVID-19. Guvernul spaniol va fi testat pentru coronavirus

Ministru din Spania diagnosticat cu COVID-19. Guvernul spaniol va fi testat pentru coronavirus. Irene Montero, ministrul egalității de șanse din Spania a fost testat pozitiv cu coronavirus. Ce se întâmpla cu Guvernul din Spania?

Ministru din Spania diagnosticat cu COVID-19. Guvernul spaniol va fi testat pentru coronavirus

Ministrul egalității de șanse din Spania a fost testat cu coronavirus, iar Guvernul a decis ca toți membrii să facă testul pentru COVID-19. La momentul actual, vicepremierul Pablo Iglesias se afla în carantină.

Spania se confruntă cu o situație gravă în ceea ce privește răspândirea de coronavirus. Bilanțul persoanelor decedate a ajunsla 63, iar 2.256 sunt infectați și doar 138 sunt vindecați.

Potrivit Mediafax, autoritățile spaniole discută la această oră închiderea orașului Madrid, după ce în au murit 7 oameni în decurs de 24 de ore.

De asemenea, autoritățile locale din Țara Bascilor și Catalunia au decis închiderea școlilor. Președinta comunității Madrid, Isabel Daiz Ayuso a precizat că au fost luate măsuri stabile, iar spitalele publice sunt deja în funcțiune.

Italia a decis construirea a doua spitale în șase zile

Starea de alertă din Italia au determinat autoritățile să demareze construirea unui spital în termen de șase zile. Autoritățile din Milano și Brescia, au decis să construiască spitale de campanie pentru bolnavii de coronavirus în zonele Fiera di Milano și Fiera di Brescia.

În Lombardia sunt internați 3.852 de pacienți, dintre care 560 se află la Terapie Intensivă în Milano, Brescia și Bergamo. Doar în nordul țării au fost declarați miercuri, 146 de morți din cauza coronavirusului.

De asemenea, spitalele provizorii vor avea 500 de paturi de terapie intensivă fiecare. Președintele regiunii Lombardia a declarat că Italia are nevoie de ajutorul țărilor Europene și că

„Germania ar trebui să vândă aparate de ventilare. Germania ar trebui să vândă aparate de ventialre și să nu le țină doar pentru cetățenii ei”, a declarat Attilio Fontana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: