Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a fost confirmat cu COVID-19

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a fost confirmat cu COVID-19

GALERIE FOTO (2)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a fost infectat cu COVID-19. Acesta este al patrulea membru al guvernului care a fost infectat, până în acest moment, cu noul coronavirus. 

 

Adrian Oros, infectat cu COVID-19

Adrian Oros a anunțat joi seara, pe pagina de Facebook, că este infectat cu noul coronavirus. Ministrul a spus că a intrat în autoizolare la domiciuliu  și că va lucra de acasă, dacă starea de sănătate îi permite acest lucru.

Dragi prieteni, am primit rezultatul testului pe care l-am făcut în aceasta dimineața și din păcate e unul pozitiv. M-am autoizolat la domiciliu și voi urma îndrumările medicilor. Daca starea de sănătate îmi va permite, voi continua munca de acasă si voi încerca sa fiu prezent online, acolo unde voi fi solicitat. Multă sănătate tuturor!”, a fost mesajul ministrului agriculturii.

Și ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunța, în urmă cu o săptămână, că s-a infectat cu COVID-19.

Violeta Alexandru a declarat că va urma tratamentul indicat de medici, dar va continua să își desfășoare activitatea profesională de acasă.

Am atât de multă treabă (şi îmi şi place ceea ce fac) încât, chiar şi cu acest rezultat pozitiv la testul pentru Covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă şi mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgenţă şi dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac şi o rezolvăm. Parte dintre ele vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului.

Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Sunt și voi rămâne activă. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală.Voi urma tratamentul indicat”, a anunţat, tot printr-un mesaj pe Facebook, ministrul Muncii Violeta Alexandru.

Mai mult, ministrul Transporturilor și ministrul Economiei au fost diagnosticați cu SARS-COV-2. Niciunl dintre miniștrii guvernului nu ar fi avut nevoie de spitalizare, până în acest moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: