Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul Energiei Anton Anton și-a depus demisia

Ministrul Energiei Anton Anton și-a depus demisia

Ministrul Energiei Anton Anton și-a depus demisia

Ministrul Energiei Anton Anton și-a înaintat demisia premierului luni seara. Momentan, ministrul se află într-o deplasare în Turcia.

Ministrul Energiei, Anton Anton și-a depus demisia

Anton Anton, primul ministru ALDE și-a depus demisia. Anton a preluat funcția de ministru Energiei în ianuarie 2018. Aceasta a mai îndeplinit funcția de ministru, deținând mandatul Educației Cercetării și Tineretului în Guvernul Tăriceanu. Ministrul Energiei a urmat cursuri universitare la Institutul Politehnic „Traian Vuia” din Timișoara. A obținut titlul de inginer, mai apoi a făcut studii postuniversitare de informatică și matematică pentru cercetare, la Universitatea București.

După ce a terminat facultatea, acesta a fost selectat pentru a rămâne în învățământul superior la Catedra de Hidraulică și Protecția Mediului a Institutului de Construcții din București. Anton Anton a desfășurat activitate didactică și de cercetare și a fost șeful Laboratorului de Hidraulică.

Numit in funcția de secretar de stat la Ministerul Educației

În anul 2005 Anton Anton a fost numit secretar de stat la Ministerul Educației și Cercetării. Apoi a fost numit președinte al Autorității Naționale pentru Cercetare Științifică din cadrul MEdCT. După doi ani, Anton a fost propus pentru funcția de minsitru al Educației, Cercetării și Tineretului în Guvernul Tăriceanu.

Anton Anton a declarat că averea sa se limitează la un apartament în Timișoara moștenit, două case, una în Alba Iulia și una în Voluntari. De asemenea, deține două mașini. Din 2016 acesta a devenit pensionar și a obținut venituri din pensie de 9,126 lei.

Citeste si:Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu a fost DEMISĂ din funcție

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: