Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul „Grindă” stârnește iar hohote de râs. A imitat gesturile premierului, în direct, la TV

Ministrul „Grindă” stârnește iar hohote de râs. A imitat gesturile premierului, în direct, la TV

„Grindă”

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan recidivează cu o nouă gafă. Cunoscut și sub numele „Grindă”, Ștefan a imitat cu mâinile gesturile făcute de premierul Ludovic Orban, chiar în timp ce erau filmaţi.

La un moment dat, şeful Guvernului îşi întoarce capul spre ministrul Dezvoltării, în speranţa ca acesta să confirme o afirmaţie a sa, iar ministrul Grindă îl atinge din greşeală, după care începe să-şi frece mâinile şi parcă să se scuture. Premierul Ludovic Orban şi ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării si Administraţiei, Ion Ştefan, au efectuat, joi, o delegaţie în Constanţa, în cadrul căreia au verificat lucrările de reabilitare a Cazinoului.

În cadrul conferinței, ministrul Grindă a fost un dezacord, aşa cum arată înregistrarea oficială publicată de Guvern, din care a fost eliminată o parte din fraza buclucaşă: „…în Compania Naţională de Investiţii, e constructorii, proiectanţii, arhitecţii, toţi cei care contribuie la realizarea acestei investiţii…”

Cârcotașii l-au taxat imediat. „Filmul pare rupt din celebrele scene cu Stan și Bran. Acești indivizi conduc azi România!!!”, a scris un utilizator pe Facebook. Montajul a fost realizat și postat pe pagina de Facebook a emisiunii România 9 de la TVR, sub titlul: „Umbra perfectă a premierului”.

Umbra perfectă a premierului

Viralul zilei la #Romania9! Ce face în aceste imagini Ministrul „Grindă”? Se pregătește în secret să ajungă premier? A învățat din greșeală același discurs cu Ludovic Orban? A primit poruncă la Macao să-l imite pe șeful său toată ziua?Așteptăm părerile dumneavoastră!

Publicată de Romania9 pe Joi, 23 iulie 2020

Cum s-a ales cu porecla „Grindă”

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a devenit celebru în spaţiul public după gafa cu casa de 910 metri pătraţi, care ar fi ieşit aşa de mare dintr-o greşeală.

„Nu sunt băiat pretenţios, aşa. La mansardă nu cred că am urcat de două ori pe an, aşa a fost, a greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj. Dar, asta e viaţa, doar n-oi dărâma casa. Ea şi-a dorit casă mare, ea să plătească”, declara Ion Ştefan înainte să ajungă ministru în Cabinetul Orban, de unde şi porecla de “ministrul grindă”.

În 2016, Ion Ştefan a candidat pentru Primăria Focşani,  potrivit Adevarul, spunând despre şefii administraţiei de până atunci că au fost demolatorii industriei din judeţ, primul citat pe listă fiind socrul său, Nicolae Lăţcan. A fost primar pentru o noapte, deşi victoria sa părea la vremea respectivă, potrivit analiştilor politici, o simplă formalitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: