Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul Petre Daea a jignit un jurnalist, la târgul din curtea Ministerului Agriculturii: „Nu vă fac gras, vă fac cum sunteţi” VIDEO

Ministrul Petre Daea a jignit un jurnalist, la târgul din curtea Ministerului Agriculturii: „Nu vă fac gras, vă fac cum sunteţi” VIDEO

Ministrul Petre Daea a jignit un jurnalist, la târgul din curtea Ministerului Agriculturii

Ministrul Petre Daea a jignit un jurnalist, la târgul din curtea Ministerului Agriculturii când a fost întrebat cât costă soriciul. Iată detaliile!

Ministrul Petre Daea a jignit un jurnalist, la târgul din curtea Ministerului Agriculturii

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale al României, Petre Daea, a răbufnit pe un jurnalist aflat pe teren la un târg din curtea ministerului Agriculturii. Jurnalistul de la TVR l-a întrebat pe Petre Daea care este preţul șoriciului de porc, iar răspunsul a fost ofensator și plin de răutate, deoarece ministrul s-a amuzat pe seama aspectului fizic pe care îl are jurnalistul:
„Nu e bine nici un kilogram să luăm, iar la mărimea dumneavoastră nu prea e bine, vă ajunge 100 de grame. Vă dau mai puţine jumări la volumul dumneavoastră. Nu vă fac gras, vă fac cum sunteţi”, a fost răspunsul ministrului.

Petre Daea şi-a cerut scuze

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale al României și-a cerut scuze faţă de jurnalist și susține clar și răspicat că nu a jignit pe nimeni:
„Nu jignesc pe nimeni iar dumnealui nu trebuie să o ia ca o jignire. Nu l-am jignit şi nu jignesc pe nimeni. Am făcut şi eu un raport de imaginație atunci, vis a vis de întrebarea domniei sale ca i-am spus că nu trebuie să mănânci dumneata un kilogram de jumări.
Vă rog să mă credeți şi îmi cer scuze dacă dumnealui s-a simțit că este corpolent. Aoleu, dacă am discriminat pe cineva îmi cer scuze”, a spus ministrul pentru Antena3 CNN. 

Radu Oprea, purtătorul de cuvânt PSD consideră că Petre Daea a avut, de fapt, o inteție bună:

„Cred că a avut o într-adevăr toate bunele intenții faţă de persoana respectivă şi că de fapt a spus că e un aliment greu jumara, şi că nu este bine să o consumi în cantități foarte mari, ceea ce e un lucru pe care toţi medicii îl recomandă”, a afirmat Radu Oprea, conform sursei citate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: