Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul rus al Apărării a reapărut în public. Care a fost motivul dispariției sale

Ministrul rus al Apărării a reapărut în public. Care a fost motivul dispariției sale

Ministrul rus al Apărării a reapărut în public

După aproape trei săptămâni, ministrul rus al Apărării a reapărut în public, punând capăt speculațiilor legate de o eventuală problemă de sănătate. Serghei Șoigu a vorbit, public, despre reușita „operațiunii speciale” din Ucraina, dar și despre principalul obiectiv al armatei ruse.

Serghei Șoigu a reapărut în public

Ministrul Apărării a reapărut, astăzi, în public după o pauză de mai bine de trei săptămâni. Acesta a susținut o conferință de presă în care a adresat situația „operațiunii speciale” din Ucraina. ”În linii mari, principalele obiective ale operațiunii speciale din Ucraina au fost îndeplinite. A fost redus semnificativ potențialul militar al forțelor armate ale Ucrainei, ceea ce ne permite să ne concentrăm atenția și eforturile pentru atingerea obiectivului principal, eliberarea Donbasului”, a declarat Serghei Șoigu.

Ulterior, ministrul Apărării a precizat că Ucraina nu mai are flotă și că forțele lor aeriene au fost distruse, și, prin urmare, Rusia este cea care controlează acum spațiul aerian ucrainean.

De ce a dispărut ministrul rus al Apărării din spațiul public

Aceasta a fost prima apariție publică a ministrului rus al Apărării după mai bine de trei săptămâni în care s-a speculat despre eventuale probleme de sănătate. Amintim că Anton Gerașcenko, adjunct al ministrului de interne al Ucrainei, susținuse că Șoigu ar fi suferit un atac de cord, după ce președintele rus i-ar fi reproșat eșecul invaziei declanșate pe 24 februarie.

Aceste informații n-au fost nici până la această oră dezmințite. Cert e că, în tot acest timp, generalul Serghei Șoigu s-a preocupat de interesele militare ale guvernului rus și a condus întreaga operațiune de pe teritoriul Ucrainei.

Precizăm că generalul Serghei Șoigu, 66 de ani, nu mai fusese văzut public de pe data de 11 martie. Iar joi, 24 martie, Kremlinul făcuse public un videoclip surprins la o reuniune pe care Vladimir Putin o avea cu miniștrii guvernului. Imaginea lui era pe ecranul din fața lui Putin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: