Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul Sănătății a dezvăluit ce medicament „minune” ia pentru a se proteja de COVID-19

Ministrul Sănătății a dezvăluit ce medicament „minune” ia pentru a se proteja de COVID-19

Nelu Tătaru

Pandemia de coronavirus in Romania se afla intr-un stadiu dificil, iar autoritatile incearca sa stopeze gradul de raspandire cu o serie de restrictii. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a venit cu recomandari pentru populatie.

Invitat intr-o emisiune la B1TV, Nelu Tataru a marturisit ca, desi se plimba din focar in focar pentru a rezolva problemele de sanatate din Romania, nu s-a infectat cu Covid-19 datorita unui tratament pe care il respecta cu sfintenie. Acesta a declarat ca medicamentul minune care il tine departe de coronavirus este banalul paracetamol pe care il ia de fiecare data cand simte o congestia nazala. In plus, Nelu Tataru spune ca este adeptul alimentatiei sanatoase. “Respect niște reguli, încerc să mănânc sănătos, iar în condițiile în care într-adevăr am fost într-un focar și, eu știu, posibilitatea este, iau un paracetamol simplu. Doar dacă mi s-a părut ceva iau un paracetamol simpli. Portul măștii provoacă o congestie nazală, iar în acele momente în care simt acele fenomene strict de congestie nazală iau un paracetamol. Prefer să iau un paracetamol atunci când simt că acea congestie nazală este mai importantă. Eu port masca trei sferturi din zi, iar paracetamolul îl folosesc ori de câte ori simt acea congestie nazală. În rest, mănânc sănătos, beau multe lichide și mănânc fructe. Nu iau vitamine, suplimente sau alte pastile”, a declarat Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii.

UPDATE 27 OCTOMBRIE, ORA 13.00 – Cazuri Covid-19

  • În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.724 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.
  • Până astăzi, 6.574 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.
  • În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.758. Dintre acestea, 824 sunt internate la ATI.
  • Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 3.096.526 de teste. Dintre acestea, 28.876 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 18.498 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 10.378 la cerere.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: