Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul Sănătății a făcut anunțul! Bonuri de masă pentru cei ce se vaccinează. Ce sumă va primii fiecare cetățean

Ministrul Sănătății a făcut anunțul! Bonuri de masă pentru cei ce se vaccinează. Ce sumă va primii fiecare cetățean

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă a făcut un anunț important privind stimularea populației spre vaccinare. Aceasta a fost de acord cu propunerea ca cetățenii să fie răsplătiți pentru că se vaccinează. Iată ultimele declarații ale Ministrului Sănătății.

Bonuri de masă pentru cei ce se vaccinează

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă a fîcut declarații în ceea ce privește desfășurarea campaniei de vaccinare. Aceasta a precizat că a fost de acord cu ideea acordării bonurilor de masă persoanelor care se vaccinează. Conform declarațiilor propunerea este de aproximativ 100 de lei pentru un bon de masă, pentru vaccinare completă. Această decizie a fost luată din cauza faptului că numărul persoanelor care vor să se imunizeze a scăzut considerabil.

În ceea ce priveşte măsurile de stimulare, am agreat o măsură care a fost propusă şi anume bonuri de masă pentru cei care se vaccinează de acum încolo şi urmează să vedem posibilităţile tehnice pentru a organiza loterii pentru persoanele vaccinate. Propunerea este de aproximativ 100 de lei pentru un bon de masă, pentru vaccinare completă – a doua doză de Pfizer sau prima doză de Johnson.„, a declarat Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă.

Ce spune premierul despre valul 4

Se tot zvonește faptul că o dată cu venirea anotimpului rece, valul patru își va face apariția. Florin Cîțu a vorbit pe marginea acestui subiect și a spus că nu există o justificare a valului patru cât timp noi avem vaccin și avem cât mai multe persoane imunizate. El a mai completat cu faptul că vaccinul a fost singura măsură care a ajutat România și celelalte țări să facă un pas înainte în ceea ce privește pandemia.

Din punctul meu de vedere, valul 4 nu se poate justifica atât timp cât avem vaccin. Trebuie doar să ne vaccinăm. Doar dacă ne vaccinăm putem să scăpăm de pandemie. Nicio altă măsură luată anul trecut nu ne-a scăpat de pandemie, dar în momentul în care au apărut aceste vaccinuri am văzut că am putut să depășim acceastă fază.„, a spus Florin Cîțu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: