Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ministrul Sănătății, dezastru vestimentar. Iulia Albu a taxat-o pentru ținuta Valentino

Ministrul Sănătății, dezastru vestimentar. Iulia Albu a taxat-o pentru ținuta Valentino

GALERIE FOTO (2)

În vizorul celebrei Iulia Albu a intrat, recent, Sorina Pintea, ministrul Sănătății. Aceasta din urmă a purtat o creație Valentino, care însă nu a impresionat-o plăcut pe fashion-editorul Iulia Albu.

Ministrul Sănătății, într-o creație Valentino la o îndatorire oficială

Luând exemplu altor doamne din lumea politică, Sorina Pintea a ales, în timpul unei apariții oficiale, să poarte o creație semnată de o casă de modă importantă. Ministrul Sănătății avea de efectuat o vizită la Spitalul Județean de Urgență „Constantin Opriș ” din Baia Mare, iar ținuta ei era… Valentino.

Rochia purtată de ministrul Sănătății costa nu mai puțin de 2.210 dolari. Un preț cel puțin piperat pentru o asemenea ocazie. Probabil, asta a fost ceea ce i-a atras, în primul rând, atenția Iuliei Albu. Aceasta n-a ratat ocazia de a-i critica ținuta Sorinei Pintea.

Iulia Albu a criticat apariția Sorinei Pintea

“Ținuta Sorinei Pintea este de un penibil greu de imaginat, dând dovadă de un snobim greu de justificat, ca să nu spunem de o aroganță care frizează penibilul! Niciodată nu te duci pe șantier cu tocuri și cu rochie elegantă. Transparențele sunt de asemenea total deplasate și mă mir că doamna nu a avut și o poșetă de seară la această ținută”, a spus Iulia Albu, potrivit protv.ro.

O altă doamnă a lumii politice din România, care e urmărită grație stilului vestimentar, e chiar Viorica Dăncilă. Premierul țării a surprins cu schimbarea garderobei, etalând ținute extrem de stylish. Prim-ministrul țării are grijă ca fiecare ținută a sa să fie accesorizată cu o broșă deosebită. De curând, Cătălin Botezatu i-a lăudat aparițiile Vioricăi Dăncilă. „Categoric este o schimbare radicală în apariția premierului. Și-a asumat din punct de vedere vestimentar această poziție și eu de la o apariție la alta am remarcat foarte multă elegantă. Poartă foarte multe costume cu două piese la care pune puține accesorii (…) și ceea ce e important e că mereu are grijă  să treacă și pe la coafor. Nu cred că sunt de brand, cred că sunt făcute de designeri români. Nu am niciun sfat să îi dau, să o țină tot așa”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit capital.ro.

Citește Povestea eroului care a salvat doi tineri din apele mării

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: