Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul Transporturilor anunță că metroul din Drumul Taberei nu va fi gata nici anul acesta

Ministrul Transporturilor anunță că metroul din Drumul Taberei nu va fi gata nici anul acesta

Ministrul Transporturilor anunță că metroul din Drumul Taberei nu va fi gata nici anul acesta

Metroul din Drumul Taberei. Lucian Bode a precizat, miercuri, că metroul Drumul Taberei nu va funcționa nici în acest an. Însă, Răzvan Dan a declarat că la încheierea mandatului, acesta a lăsat, 98% dintre lucrările fizice finalizate și nimeni nu i-a spus că nu va fi gata.

Ministrul Transporturilor anunță că metroul din Drumul Taberei nu va fi gata nici anul acesta

Conform Mediafax, Ministrul Transporturilor, Lucian Bode a anunțat că metroul din Drumul Taberei nu va fi gata nici anul acesta.

Am spus și la comisie din păcate, nu pe tronsonul Drumul Taberei-Eroilor-Magistrala 5, așa cum arată datele pe care eu le-am primit,în acest moment, nu se pot recepționa și nu se poate finaliza acest tronson. Voi face o evaluare și voi comunica un termen realist„, a declarat Lucian Bode.

Românii au cerut finalizarea cât mai rapidă

Răzvan Cuc a declarat că românii cerut finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor pentru deschiderea metroului din Drumul Taberei. Fsotul ministru a explicat că a lăsat finalizate 98% din lucrările fizice.

Eu asa ma spus din discuțiile pe care le-am avut cu constructorii, asta a reieșit la sfârșitul lui decembrie, că se putea da în trafic. Eu nu am mai vorbit cu dl director, dar cu siguranță dacă este o problemă, cu siguranță trebuie să comunice, de ce nu se dă. La modul la care am lăsat eu lucrurile în minister, undeva la 98% stadiul finalizat, trebuia să se dea. Mie nu mi-a adus nimeni la cunoștință, când am plecat din funcția de ministru”, a declarat Cuc.

Lucian Bode a fost întrebat dacp știe cât costă o călătorie cu metroul, acesta răspunzând că nu știe, deoarece nu a mai folosit acest mijloc de mult timp.

Citeste si:Adina Vălean a fost acceptată pentru funcția de comisar european

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: