Redactia.ro
Home » Monden » Minodora este de nerecunoscut! Artista a slăbit 40 de kilograme, face senzație cu silueta de adolescentă

Minodora este de nerecunoscut! Artista a slăbit 40 de kilograme, face senzație cu silueta de adolescentă

Minodora

Cântăreața Minodora a impresionat, marți, prezentatorii de la ”Vorbește Lumea” prin apariția sa. Asta pentru că artista a slăbit considerabil și este de nerecunoscut.

Minodora, de nerecunoscut

Minodora a impresionat prin apariția sa la ”Vorbește Lumea”. Artista a pierdut multe kilograme și arată foarte bine. Ceea ce a făcut ca cu greu prezentatorii, Adela și Cove să o recunoască. Deși mulți nu știau că poate aborda și acest stil vestimentar, Minodora a surprins pe toată lumea cu ținute extrem de sexy atât în videoclipul cu Costi Ioniță cât și la prezentarea piesei în cadrul emisiunii. 

Cum a reușit să slăbească?

Cântăreața și-a tăiat stomacul în luna ianuarie a acestui an. Acum, vedeta are cu 12 kilograme mai puțin. Are stomacul de 150 de mililitri.

Pofta este, dar nu mai este, efectiv. Sunt extrem de fericită, pentru că ieri am avut analizele după trei luni de la operație și au ieșit perfect. Nu am nicio lispă de vitamine, de fiercalciumagneziu. Un pic, la început, a trebuit să mă cunosc iarăși. Pentru că nu știam măsura, nu știam cât pot să mănânc. Au fost câteva dăți în care am mâncat în plus pentru că nu știam cât să mănânc”, a afirmat ea.

Minodora, mai slabă cu 12 kilograme. „Medicul mi-a spus că o să slăbesc 36 de kilograme”

Nu am vomat, cum au fost alte cazuri. ce este în plus, nu mai acceptă stomacul. senzația de sațietate este două două guri, dar nu este ok. Mănânci 5-6 guri. Dar m-am obișnuit, acum mi se pare că mănânc cantitate normală”, a declarat Minodora.

„Am mese fixe: mic dejun, prânz și cină. Și apă plată și ceai între mese. Atât. M-am apucat și de sport, greu cu sportul. Am dat jos cam 12 kilograme. Medicul mi-a spus că o să slăbesc 36 de kilograme. Nu am restricții”, a mai spus cântăreața, care este căsătorită și are un băiețel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: