Redactia.ro
Home » Monden » Minodora este de nerecunoscut! Artista a slăbit 40 de kilograme și arată splendid

Minodora este de nerecunoscut! Artista a slăbit 40 de kilograme și arată splendid

GALERIE FOTO (2)

În ultimii 5 ani, Minodora a trecut printr-o schimbare spectaculoasă, de care este foarte mândră. A slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme, iar acum a luat o decizie importantă legată de corpul său. De asemenea, a dezvăluit ce face pentru a-și păstra chipul mereu tânăr și strălucitor.

Minodora este de nerecunoscut! Artista a slăbit 40 de kilograme și arată splendid

Minodora este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră, care prin talentul său și prin firea sa prietenoasă și veselă a cucerit inimile oamenilor. Este cântăreață, mamă și soție, dar reușește să se ocupe în mod exemplar și de silueta ei. După ce în trecut a fost criticată dur pentru kilogramele în plus pe care le avea, a decis să facă o operație de micșorare a stomacului, care i-a schimbat viața.

Acest lucru de întâmpla în urmă cu cinci ani, iar Minodora s-a schimbat nespus de atunci. Este parcă de nerecunoscut, cu toate că zâmbetul și caracterul deosebit i-au rămas aceleași. Deoarece a slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme până acum, cântăreața de muzică de petrecere a luat o decizie importantă în ceea ce privește corpul său. Vrea să se oprească din slăbit, căci este de părere că această greutate este ideală pentru ea.

„Mă opresc la 60 de kilograme. Pentru față folosesc un întreg tratament: peeling-uri pentru față, cremă de zi, cremă de noapte și cremă de ochi. Am un întreg ritual. Și pentru piele am la fel, creme speciale pentru corp”, a spus Minodora pentru impact.ro.

Ultimii ani i-au demonstrat Minodorei un lucru foarte important legat de carieră și de publicul său: modul în care a arătat nu a fost niciodată important pentru oameni, iar ei au iubit-o la fel de mult, în orice ipostază a apărut.

„Constat cu foarte mare plăcere că am foarte multe mesaje prin care oamenii îmi spun că le place de mine ca și om. Este cea mai mare realizare a mea, oamenii îmi spun că mă plac pentru caracterul meu, pentru faptul că nu am uitat de unde am plecat, pentru că sunt modestă. În final, ei îmi spun că m-au plăcut și când aveam 100 de kilograme, că nu a contat acest aspect. Eu am fost iubită și cu 100 de kilograme, foarte norocoasă și binecuvântată mă consider. Eu nu am primit comentarii negative în legătură cu acest aspect, nu am avut probleme de acest gen în 20 de ani de carieră. Oamenii au apreciat valoarea umană, apoi valoarea mea ca și artist. Este mare lucru.”, a mai declarat artista pentru aceeași sursă.

Cum a ajuns Minodora să cântărească aproape 100 de kilograme

Atunci când vine vorba de modul în care a ajuns să se confrunte cu kilogramele în plus, Minodora dă dovadă de multă sinceritate. A recunoscut că este în totalitate vina sa, căci îi este foarte greu să se abțină de la mâncare.

„Mâncam prin benzinării, luam anticoncepționale, m-am îngrășat de la ele vreo 15 kg, plus vreo 20, de la mâncare. M-am complăcut ani de zile. Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc, nu am fost niciodată vreo slăbuță, am fost un pic mai robustă”, a povestit vedeta în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: