Redactia.ro
Home » Monden » Minodora s-a operat de urgență! Artista a ajuns pe mâinile medicilor

Minodora s-a operat de urgență! Artista a ajuns pe mâinile medicilor

GALERIE FOTO (3)

Minodora a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor. Starea de sănătate a artistei s-a complicat și a fost operată de urgență. Primele declarații despre starea de sănătate a artistei. 

 

Minodora a ajuns pe mâinile medicilor

Minodora a fost supusă unei intervenții chirurgicale complexe, iar în aceste momente este în refacere. Cântăreața s-a prezentat la medic în urmă cu doar câteva zile. Artista a vorbit cu fanii săi din mediul online despre întreaga experiență.

După ce, de-a lungul timpului, Minodora a avut diferite probleme cu greutate, acum are nevoie de o operație la col pentru a-și continua viața într-un mod liniștit. Artista le-a mărturisit fanilor că este acasă în aceste momente, că este în refacere, iar că intervenția chirurgicală a decurs perfect.

„Iubiților, mulțumesc din suflet pentru grijă! Sunt bine după intervenția chirurgicală pe care am avut-o!!! Sunt acasă, este totul ok, nu este ușor însă sunt puternică, nu mor caii când vor câinii. Nu ne lăsăm cu una cu două”, a scris Minodora pe pagina de Facebook.

Zilele trecute, înainte de operație, Minodora le-a povestit fanilor săi, prin intermediul unui live,că urmează să se opereze. Astfel, pentru că toată lumea credea că inetrvenția are legătură cu procesul de slăbire prin carea  trecut în ultima perioadă, artista le-a dezvăluit fanilor și motivul operației. Mulți au crezut că este vorba despre o operație de eliminare a pielii în exces, care îi deranjează, de regulă, pe cei care slăbesc foarte mull. Însă, nua  fost vorba despre acest lucru. Din cauz aproblemeleor cu constipația pe care Minodora a avut-o timp de mai mulți ani, artista s-a ales cu fisuri la nivelul colonului și de aceea a avut nevoie acum de operație.

În mesajul postat pe pagina de Facebook, Minodora a profitat de ocazie și pentru a-i trimite un mesaj de încurajare lui Costi Ioniță, concurentul de la Survivor România 2021.

,,Mândră de COSTI FORTZA! Un caracter frumos, un om blând, cinstit, credincios, corect, mai rar…!!!” a scris Minodora pe Facebook.

 

Dieta pe care o ține Minodora

În urmă cu câțiva ani, Minodora avea probleme cu sănătatea din cauza kilogramelor în plus. Artista nu se simțea deloc bine în pielea ei, motiv pentru care a decis să adopte un stil de viață mai sănătos.

În ianuarie 2017, Minodra a luat o decizie radicală, și anume și-a făcut o decizie radicală de micșorare a stomacului. Cântăreața continuă să slăbească chiar și acum, după ce a reușit să dea jos 40 kg și cântărește 70 kg. Cântăreața pune mai mult preț pe corpul ei și chiar a  făcut dezvăluiri despre dieta pe care o ține.

„Mânânc absolut orice, inlcusiv slănină afumată cu ceapă și pâine. Mânânc inclusiv dulce, cantitățiile de mâncare sunt foarte mici cât să-mi fac pofta. Am trei mese, gustări nu, lichide în loc de aceasta. Poate un iaurt! Totdeauna mănânc la micul dejun ceva. Cantitățile de mâncare sunt de 5 guri maxim!”, a spus Minodora , în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini