Redactia.ro
Home » Știri » Minoră obligată să bea apă cu sare dacă nu aducea bani din cerșit

Minoră obligată să bea apă cu sare dacă nu aducea bani din cerșit

Minoră obligată să bea apă cu sare dacă nu aducea bani din cerșit

Un tânăr din Craiova a fost arestat de procurorii DIICOT, după ce a fost acuzat că a obligat o minoră să cerșească în România, dar și în alte țări. Fata era pusă în genunchi și obligată să bea apă cu sare dacă nu aducea bani din cerșit.

Minoră obligată să bea apă cu sare dacă nu aducea bani din cerșit

Potrivit Digi24, un tânăr de 23 de ani din Craiova este acuzat de trafic de minori, lovire și alte violențe. Acesta a obligat o minoră să cerșească în țară, dar și în Roma și în Italia. Fata era pedepsită dacă nu aducea bani de la cerșit. Potrivit unui comunicat al DIICOT, tânăra era obligată să facă din cerșit minim 50 de lei. În urma cercetărilor, procurorii DIICOT au aflat că minora era agresată fizic, pusă în genunchi și obligată să bea apă sărată dacă nu îndeplinea condițiile acuzatului.

Mama fetei, ar fi fost și ea agresată de individ, dacă încerca să își contacteze fetița. Anchetatorii precizează că, minora a încercat de atâtea ori sa se sinucidă. În anul 2017, victima a fost dusă la Roma să cerșească, unde a reușit să scape cu ajutorul unui român.

Agresorul a găsit victima și a bătut-o cu bestialitate

În anul 2019, în septembrie, agresorul s-a întâlnit accidental cu victima și acesta a bătut-o, fata având nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. În cursul în anul 2018, bărbatul se pare că a racolat de pe internet, o altă tânără pe care a determinat-o să practice prostituția în diferite locații din Marea Britanie. Aceasta câștiga zilnic, 3.000 de lire sterline, bani folosiți, exclusiv de bărbat.

Însă, femeia a sesizat autoritățile britanice, iar bărbatul a fost nevoit să părăsească Marea Britanie. Însărcinată în luna a șaptea, femeia s-a întors în România unde a fost obligată de același individ să practice în continuare prostituția. După ce aceasta a născut, a fost trimisa  să practice cerșetoria în zona centrală a orașului Craiova. La începutul lunii octombrie, agresorul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeste si:Tarif Loredana Groza. Cât cere artista pentru un concert?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: