Redactia.ro
Home » Știri » Minune dumnezeiască înainte de sărbătoarea Sfântei Maria. O icoană cu Fecioara a rămas intactă, deși casa a ars ca o torță

Minune dumnezeiască înainte de sărbătoarea Sfântei Maria. O icoană cu Fecioara a rămas intactă, deși casa a ars ca o torță

GALERIE FOTO (2)

Minune mare chiar înainte de sărbătoarea Sfântei Maria. O icoană cu Fecioara și cu Pruncul Iisus a rămas intactă, deși casa în care se afla a luat foc și a fost mistuită de-a dreptul.

Minune dumnezeiască înainte de sărbătoarea Sfântei Maria

O icoană cu Fecioara Maria și Iisus Hristos a rămas intactă, deși casa în care se afla a luat foc și a fost făcută scrum. Incendiul a avut loc la o locuință din localitatea Coştiugeni din comuna Albeşti, ,județul Botoșani. Din fericire, bătrâna de 87 de ani, care locuia acolo, nu se afla acasă în momentul acela.

Când a izbucnit incendiul, proprietara, în vârstă de 87 de ani, nu era în casă. Alarma a fost dată de un nepot, care locuieşte în aceeaşi gospodărie. La faţa locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp timp, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Albeşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că locuinţa ardea ca o torţă şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la alte două anexe din gospodărie”, au transmis reprezentanții ISU.

De la ce a pornit incendiul

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la o lumânare aprinsă și lăsată nesupravegheată. Într-o postare pe Facebook, ISU Botoşani precizează că icoana a fost găsită de pompieri după ce au stins incendiul. „O icoană cu Sfânta Fecioara Maria şi Pruncul Iisus a rămas aproape intactă după ce focul a mistuit totul în jur. Mai ales acum, când se apropie sărbătoarea Sfintei Maria, să o privim ca un semn că toate problemele pot fi depăşite şi să sperăm că bunica Elena din satul Coştiugeni…cu ajutorul semenilor, va reuşi să depăşească acest moment dificil”, au transmis oficialii ISU.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: